Чи вимирає наша "коляда" і "маланка"?

Автор KosivArt, 14:03, 25 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Вчорашня пістинька Маланка :crazy:

Андрій_К

Цитата: Стас від 14:03, 25 Березень 2008
Я ось помічаю, що з кожним роком все менше дітей ходить колядувати-маланкувати.

Цікаво що буде далі, чи сучасні розваги типу комп'ютерів-телефонів витіснять наші традиції і залишиться тільки новий рік :!: :?:

Цілком згідний. Чим рік, тим менше колядників. Можливо того, що людям, тепершній молоді стають не цікаві наші традиції?

TEODORUK

Хтось ще має фотографії Пістинської миланки? Якщо є то закиньте сюда

Лангольєр

Мабуть в Пістині нет тормозить... Кажуть, коли починаєш говорити типу "Памятаю як колись" то це старість стукається) Дійсно колись було краще, більше, цікавіше...

Juha

Цитата: Андрій_К від 19:54, 15 Січень 2011
Можливо того, що людям, тепершній молоді стають не цікаві наші традиції?
НІчого подібного  :!:

odnosel4anka

а в нас тільки хлопці та чоловіки переодягаються в Меланці. Дівчата та жінки тільки ходять за ними і допомагають щедрувати :)

Тарас Пасимок

ходило колядників цього року багато і маленьких)

але чомусь аж з 21-00 до 23-00 - я в їхні роки вже спав давно з наколядованими і порахованими грошиками)

І засівали теж ок! Так що не все пропало, -- економічний стимул рішає)

odnosel4anka

класні маски в нашої Меланки... страшні...бууу!  :shut  :broken - нові смайли є...

odnosel4anka

а ще от

KosivArt

odnosel4anka

Цитата: Стас від 17:23, 17 Січень 2011
файно :) це в Баня-Березові?

так, це меланка в Баня-Березові. В нас традиція щедрувати чудово передається з покоління в покоління. Може десь Меланка вимирає, в нас цього найближчим часом точно не передбачається!

♠S.Y.♠

Цього року колядників було нівроку саме інтересно були колядники із Донецька Харкова  і Білозерська . Кіко живу таке перший раз .

Жирна_Бойова_Панда

в нас цього року пічалька з колядниками :(

Gorolya

в мене тільки  дві компанії колядували)  :)
добре що хоч хтось)  :)

odnosel4anka

йой, а в нас колядничків... гарно так, вийдеш надвір, чути як колядують біля тої чи іншої хати.
А у вас як заколядують, то кажуть в кінці вінчування?

Бо в нас так:
Вінчуємо вас щастім, здоровїм, бис те діждали від тепер за рік!