Якби я став мером...

Автор Аскет, 18:36, 06 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

До речі, а як в Косові вирішують проблему безпритульних тварин?  :?:

Marinka

Цитата: Ілона від 13:09, 03 Квітень 2008
До речі, а як в Косові вирішують проблему безпритульних тварин?  :?:
Скільки Косовом ходила - ні разу не бачила безпритульних тварин, а то що хазяйський пес, який не був прив`язаним, подер мені штани то було :sarcastic_hand:

Орест

Подивіться сьогодні новини по ictv в 18,45. Приємного перегляду.

Marinka

Цитата: Орест від 14:27, 03 Квітень 2008
  Подивіться сьогодні новини по ictv в 18,45. Приємного перегляду.
На вас, пане Орест, чи на якісь цікаві новини з Косова?;))

Орест

На мене нема чого дивитися, новини дивіться. P.S. Я не пан і мені не подобається коли до мене говорять на "ви"

Ілона

Віршик будете розповідати  :)
Пане Орест - не ображайтеся на нас, ми є всі косівчани і тому переживаємо за майбутнє нашого міста.
Ви прийшли на форум агресивно і дістали гідну відповідь.
Як у виразі: "Кто к нас с мечом придет, тот в орало и получит" - трохи грубо, але вірно  :crazy:

Якщо Ви дійсно маєте відношення до нашої адміністрації - то підніміть питання про антивандальні мусорники.
А Вас шашликами пригостимо. На Гідропарку  :)

Орест

Про мусорники є ше раз нагадав, а шашлики сам добре готую (працював 2 роки на мангалі в колибі)

Marinka

Пані Ілоно, друзі-форумчани, здається нам сказали велике "ФЕ", що означає - "можете вдавитися своїми шашликами".... то не є добре... Ну якщо пан Орест "2 роки в колибі на мангалі", то питання щодо компетенції нашої Ради у мене відпадають.

KosivArt

Я щось пропустив? Хто казав "Фе" ?

Marinka

Стас, почитай 3 верхніх повідомлення;)

Juha

Можливо, Орест не мав на увазі "фе", а мав на увазі: "Коли всі з'їдетеся в Косів, то я вас шашликами пригощу!!!"  :?: :!:.......

Marinka

Цитата: Juha від 15:32, 03 Квітень 2008
Можливо, Орест не мав на увазі "фе", а мав на увазі: "Коли всі з'їдетеся в Косів, то я вас шашликами пригощу!!!"  :?: :!:.......
Може й так, але не так запрошують на шашлики, і не так дякують за запрошення;)

Орест

Фокшей Орест Данилович - секретар ради

Ілона

Орест, чому Ви не відповідаєте на запитання котрі я Вам поставила?
Які посадові обов"язки виконуєте?
Чому "стрілки переводите" на  мою психологічну характеристику?
Бо я сама собі оцінку вже склала  :) Не переживайте!
Ніхто Вас не хоче тут принизити... що ж заладили як папуга?

Як би Ви мене пам"ятали - то дуже би зараз сміялися  :)
Ми з вами були сусіди і разом в дитинстві гралися з Богданом, Палійчуками і Володею Волощуком.
Коньяком не погордую - в наступну п"ятницю буду в Косові, то може й зайду  :blum3:

Так шо там про антивандальні мусорники...? >:D
І чому по вулицях в будній день ходить придурок, котрий на очах у дітей відстрілює безпритульних собак і ВІДРІЗАЄ ВУХА!!! І це все з подачі адміністрації...
І куда діватися молоді ввечері після роботи?
І де лавочки...?

Чекаємо на обгрунтовані відповід,  а не на ображене пхикання - "ніхто мене тут не любить..."  :icon_fight1:

Орест

Хтось з вас колись читав мою передвиборчу (особисту) програму в якій би я обіцяв людям зробити то або інше. Давайте свої питання в кабінет напроти, раз на рік не я маю звітувати. Ви приходете до лікаря і питаєте його як будувати?  Лікаря питайте про здоров'я, будівельника про то як будувати. А на рахунок того шо хтось ходить та стріляє псів у місті, питання міліції, якби міська рада дала дозвіл на таке, прокурор давно би відкрив кримінальну справу.
Питання стоїть якби я став мером...  Я хотів шоб ви зрозуміли, навіть якщо щиро хочеш шось зробити в цій державі, то наша держава старається зробити так щоб нічого не вийшло. Сказати шо я би зробив - добре, а ви задумайтесь, як би ви зробили те шо ви хочете. Програма поставити лавочку шоб впадати у ностальгію, трохи за пісна до "якби я став мером"
Якшо обласна прокуратура закриє сміттєзвалище, цілий Косів стане мусорником, тоді точно будуть антивандальні..
Молоді після роботи гуртки самодіяльності зоорганізувати? Капіталізм і великі міста розпускають людей.

P.S. Я вчора догнав "хто" зразу як озвучили мою адресу.