Як вам форум? :)

Автор KosivArt, 01:06, 05 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

прошу спробувати ще раз

TheDude

Цитата: julio від 23:57, 30 Січень 2014
Отаманчику, цьом-цьом ))
-я не з "етих"

ББА

Цитата: TheDude від 13:49, 01 Лютий 2014
-я не з "етих"

ой тільки не треба ля-ля . ми тутичка швидко всіх повичисляємо . враховуючи що на форумі в день буває лише 3 з половиною люди     :crazy:

Juha

Що значить карантин) Зайшла на форум! Згадала пароль навіть  :pleasantry: Але нашу "Тереввеньку" не знайшла)

Стас і Тарас! Велике Вам дякую, за те, що підтримуєте його життя.
Читаючи наші теми, наче перечитую власний щоденник) Навіть фотку свою знайшла (12 років тому)  :yahoo:

Це дуже круто!!! Я навіть пам'ятаю як наш tHe_EnEy  (він же бойова панда, та що жирна, добавляв ці смайлики). Я чесно, про деякі навіть тепер згадую на своєму айфоні.

Такі приємні емоції)  :flower

Жирна_Бойова_Панда

Всім карантинний привіт! :)

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 12:01, 20 Березень 2020
Що значить карантин) Зайшла на форум! Згадала пароль навіть  :pleasantry: Але нашу "Тереввеньку" не знайшла)

Стас і Тарас! Велике Вам дякую, за те, що підтримуєте його життя.
Читаючи наші теми, наче перечитую власний щоденник) Навіть фотку свою знайшла (12 років тому)  :yahoo:

Це дуже круто!!! Я навіть пам'ятаю як наш tHe_EnEy  (він же бойова панда, та що жирна, добавляв ці смайлики). Я чесно, про деякі навіть тепер згадую на своєму айфоні.

Такі приємні емоції)  :flower

ти знаєш я в інтервю говорив на радіо про альтернативу фб і це не телеграм) за моїми розрахунками - це косівський форум)

IVP

Я на част посту відмовився від Фейсбуку )))))

KosivArt

Цитата: Тарас Пасимок від 16:28, 20 Березень 2020
ти знаєш я в інтервю говорив на радіо про альтернативу фб і це не телеграм) за моїми розрахунками - це косівський форум)

форум і ютюбчик :)

всі дужі-здорові?

Juha

Цитата: KosivArt від 22:33, 24 Березень 2020
всі дужі-здорові?

Вчора померла наша Ілона  :(

IVP

Цитата: Juha від 17:36, 26 Березень 2020
Вчора померла наша Ілона  :(

Яка Ілона ? Детальніше опиши

Juha

Що писала на форумі про тварин (собак особливо) та класні кулінарні рецепти. Особливо бануш.

IVP

скільки років було ? причина ?

KosivArt

та молода ше, цукровий діабет...

IVP

Ти нашо так потужно форум оновив ? Нема шо робити ? :crazy:

KosivArt

старий вже ледве дихав, тепер всьо чотко!