Як вам форум? :)

Автор KosivArt, 01:06, 05 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

але той сайт не оновлюється.Смайлики старі теж.  wall wall wall

Тарас Пасимок

мені нова менюшка зі смайламаи ок - тре було ше раніше замутити таке)

BigFAN

Цитата: KVITKA♥ від 22:34, 17 Квітень 2011
Модератори,зрозумію,якщо тема релігійних свят нікому не потрібна,але мені трохи бракує тематичних смайликів. Наприклад,великодніх: ,...
це більше похоже не на смайлики а на смаломутанти

wildperson

Розважався на прикладi ЖироПанди, в кого якi думки? (це на випадок, якщо в Стаса черговий приступ ентузiазму буде по модернiзацii форуму :crazy: )

KosivArt

Після оптимізації все-рівно тре буде скролити, бо половину місця займає аватара. Плюс то все не робиться штатними засобами форуму, тре лізти в код wall

Якшо чесно я не бачу в тому поблеми — крутнув скролінгом миші і все. Чи хтось ше попадає в трикутнички збоку вверху-внизу?

wildperson

Цитата: Стас від 16:09, 04 Травень 2011
Після оптимізації все-рівно тре буде скролити, бо половину місця займає аватара. Плюс то все не робиться штатними засобами форуму, тре лізти в код wall

Якшо чесно я не бачу в тому поблеми — крутнув скролінгом миші і все. Чи хтось ше попадає в трикутнички збоку вверху-внизу?

Та не проблема звичайно, це я так :oj Сам розумiю, що там вумне слово "код", не так все просто :blush2:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 14:48, 04 Травень 2011
Розважався на прикладi ЖироПанди, в кого якi думки? (це на випадок, якщо в Стаса черговий приступ ентузiазму буде по модернiзацii форуму :crazy: )

нє, ну це вже навіть і не смішно... відколи обявили війну вертикальному скролінгу?  oh
зі. і як всякі говноюзербари піхати в підпис так норм? :bu

s19or

Цитата: Стас від 16:09, 04 Травень 2011

Якшо чесно я не бачу в тому поблеми — крутнув скролінгом миші і все. Чи хтось ше попадає в трикутнички збоку вверху-внизу?

.... може в "дикого чоловіка"  мишка олдскульна без коліщатка  :))))))

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:37, 04 Травень 2011
нє, ну це вже навіть і не смішно... відколи обявили війну вертикальному скролінгу?  oh
зі. і як всякі говноюзербари піхати в підпис так норм? :bu
:offtopic ну давай зараз тут виясняти чие кунг-фу крутiше :icon_fight1: За "говноюзербари" точно  :icon_fight1: :icon_fight1: :icon_fight1:, з зеленим я розважаюся тимчасово, а от за оранжевий :hunter, за своiм пiдписом би слiдкував :icon_fight1:

KosivArt

до речі, юзербари і кінські смайли — от шо реально пружить очі down

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 18:34, 04 Травень 2011
ну давай зараз тут виясняти чие кунг-фу крутiше

та шо тут виясняти, твоя страшна таємниця уже відома  :crazy:

Цитата: s19or від 17:40, 04 Травень 2011
.... може в "дикого чоловіка"  мишка олдскульна без коліщатка  :))))))

Цитата: Стас від 18:40, 04 Травень 2011
до речі, юзербари і кінські смайли — от шо реально пружить очі down

оо... ті смайли, то ппц  :bad:

wildperson

Цитата: Стас від 18:40, 04 Травень 2011
до речі, юзербари і кінські смайли — от шо реально пружить очі down
Про смайли- повинився, неправий, про юзербари- дайте пару днiв порозважатися, зелененький- це в мене на парI (не буду вдаватися в деталi), а джитюна?- невже так реально пружить? Можу колiр помiняти, але вбити зовсiм..., смiю думати, що цей юзербар вже десь пяти-шести сотням людей допомiг (судячи по моему балансу на джитюнi та вiдгукам там же)

Dana Eco-Kosiv

ті юзербари дійсно відволікають: і кольором і габаритами.

Але нас тут не густо, то вже і запам*яталось, що в кого. :bu

KosivArt

найбільше запам'ятались твої СМАЙЛИ ;)

Жирна_Бойова_Панда

мб їх заборонити в правилах?