Я - солодкоїжка!)))))

Автор Juha, 14:10, 04 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Також солодке не їм, каву п'ю без цукру, але гiркий шоколад все ж люблю раз в мiсяць.
Колись робив сам, в джезвi, з добавкою горiхiв, але записаний рецепт втратився десь в Пiстинi, гуглити лiниво, повiрте що було смачно. Какао звичайно в Пiстинi не росте, але все таки..., власноручно- це власноручно.

IVP

Їм багато шоколаду, повна шафа забита nutell'ою, snickers'ами, шоколадним печенням orreo, пряниками, вафлями артек, контіками і т.д.

Тарас Пасимок

може не в тему, але чи знає хтось, де можна в Україні роздобути арахісове масло?

нутела наштовхнула) колись друг привозив зі Штатів було дуже ок!)

Galen

Каву і чай також п'ю без цукру.

wildperson

Цитата: as_tar від 19:46, 03 Лютий 2011
може не в тему, але чи знає хтось, де можна в Україні роздобути арахісове масло?

нутела наштовхнула) колись друг привозив зі Штатів було дуже ок!)
Бачив в Чернiвцях в магазинчику на Червоноармiйськiй (напроти проектного iнституту), але кому воно там було треба.., цiна в мене рядом з домом, за 350г.= майже 500 RUR oh oh oh , майже таке, чуть етикетка йнакша, я ох....в з такого продукту

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 21:19, 03 Лютий 2011
я ох....в з такого продукту

а ти попробуй відгодувати хоть одного арахіса до такого стану шоб з нього масло потекло!!!11  :crazy:

Malva Landa

то певно мова йде про таке, яке можна на хліб намазати :)

Я колись давно купляла в  Барвінку (Львів)

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:21, 03 Лютий 2011
а ти попробуй відгодувати хоть одного арахіса до такого стану шоб з нього масло потекло!!!11  :crazy:
кукурудзу ж вiдгодовують!.., а коштуе в 5-7 раз дешевше :nenayu

Тарас Пасимок

так, то на хліб! Кажуть, що дуже корисне  :) і страшно смачне  :good: і в нас страшенно дороге  wall

wildperson

Цитата: as_tar від 21:28, 03 Лютий 2011
так, то на хліб! Кажуть, що дуже корисне  :) і страшно смачне  :good: і в нас страшенно дороге  wall
тепер ясно.., з врахунком вищесказаного (що солодке не люблю).., колись пробував таку фiгню, типу як на фото, категорично не сподобалася, цiна до речi на цю пасту не так вже й зашкалюе, десь в 2 рази дорожче шоколадного

Malva Landa

Цитата: as_tar від 21:28, 03 Лютий 2011
так, то на хліб! Кажуть, що дуже корисне  :) і страшно смачне  :good: і в нас страшенно дороге  wall

я шось навіть вже не пам'ятаю його смаку... правда моя коліжанка ним марила :)
тре буде пошастати прилавками

Тарас Пасимок

а я навіть в Києві, коли там жив не зустрічав в магазинах)

Malva Landa

Цитата: as_tar від 21:49, 03 Лютий 2011
а я навіть в Києві, коли там жив не зустрічав в магазинах)
то яке я купляла, було в такій 100 грамовій пачечці, як звичайне масло і вроді вітчизняного виробництва.
Певно несправжнє, бо не мало божественного смаку :)

Gorolya

хххм, а мені шось арахісове масло не сподобалось))
але то давненько було, може б зараз інакше його сприйняла)

на рахунок солодкого - люблю) але не фанатично)
прожити без нього можу)

♠S.Y.♠

А я нині з'їв торт "Прага"