KosivArt - новий дизайн головної сторінки

Автор KosivArt, 17:49, 02 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Як вам дизайн?

Люкс!
7 (41.2%)
Добре
3 (17.6%)
Може бути
4 (23.5%)
Старий дизайн був кращий
3 (17.6%)
А де тут дизайн?
0 (0%)

Всього голосів: 17

TweaXL

як на мене, краще для весни щось таке рожево-біленьке, а то весна - все цвіте, а зелененьке це вже літом ))))

Mila

Цитата: TweaXL від 15:17, 16 Лютий 2008
як на мене, краще для весни щось таке рожево-біленьке, а то весна - все цвіте, а зелененьке це вже літом ))))
коли ще та весна буде....
а зелений колір ну.......  на мою думку може бути.....,точніше виразившись краще ніж нічо.
І взагалі складається таке враження що читаю якусь Львівську газету.Одним словом можна щось придумати набагато цікавіше

KosivArt

KosivArt

Є весняна версія сайту - http://www.kosivart.com/
Також можна глянути зимову, клацнувши на посилання "Зима".

Marinka

Люксова весна. Весною травичка зелененька пробивається. А вже літом косиць буде багато, так що все люкс;)

KosivArt

:blum3:

А коли покажеш фотки з Драгобрата?

Marinka

От же ж який цікавий.Сьогодні-завтра. Ти ж не будеш дуже супротив якщо я закину їх у "Природу Карпат"?

KosivArt

Juha

Стас, а в тебе немає якоїсь весняної панорами Карпат, бо та що на сайті, по-моєму, не дуже доречна. Вже як весна, то весна повністю!!!

KosivArt

Наразі нема. Та й весни ше нормальної теж нема.

Juha

Ну нічого, може хтось підкине.  ;) Ще пару днів тай все порозпускається!!!  :)

KosivArt

KosivArt

Нарешті зробив літню версію головної сторінки, плюс добавив кілька нових блоків: Прошу глянути: http://www.kosivart.com/

Чекаю ваших коментарів чи зауважень :)

Juha

Стас, звичайно це прикольно. Але мені б хотілося чогось яскравого та різнокольорового. Може якісь орнаменти гуцульські фон робили. Не знаю!!!!!!!
Я тут думала, добре би було, щоб на сайті були випадкові фото галереї (як колись було на Косів.інфо.). Останні повідомлення форуму є, люди по ссилці заходять, а у фотоальбом щось не дуже. Може щось придумаєш??? І головна сторінка сайту зразу б стала цікавіша.