Мій настрій!

Автор Juha, 09:37, 28 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Погодьтеся, що якби не самотність - наврят чи хтось,отак як МИ, поденно сидів на форумах,чатах,в контакті...
Суджу по собі,був би мій чоловік на Україні - я б рідше заходила на форум....А,може,я помиляюсь...
Ніколи б не подумала, що під час свят можна гарно відіспатись!!!Я така рада)))
Щоденна рутина забрала в мене час для сну,нормального сну...

Juha

Те що рутина забирає час для сну нормального, то точно. Хоча після цих свят, я не знаю, як мені виспатися.

wildperson

Цитата: KVITKA від 15:01, 12 Січень 2009
Погодьтеся, що якби не самотність - наврят чи хтось,отак як МИ, поденно сидів на форумах,чатах,в контакті...
Суджу по собі,був би мій чоловік на Україні - я б рідше заходила на форум....А,може,я помиляюсь...

Самотнiсть тут нi до чого (точнiше може в когось й до чого, але то вже iнше). В мене наприклад поки що безлiмiт що на роботi, що дома. Так що можу собi дозволити пiд час перекуру (на роботi) натиснути на кнопку "Обновлення форуму kosivart.com". Ну а дома- форум просто постiйно в Макстонi висить :), коли я чимось iншим займаюся- все одно машину не вiдключаю, хай собi, хай наживаеться на менi "Ленэнерго", переживу...

Dana Eco-Kosiv

В мене перед кожним Новим роком і опісля нього наступає момент переосмислення свого життя,пріоритетів,принципів...і т.д.Усвідомлення нашого з вами життя мене в депресію заводить...
Філософія життя.В кожного своя.
Як багато хочеться зробити!Боже,посприяй!

Vlad

Цитата: wildperson від 16:55, 12 Січень 2009
Цитата: KVITKA від 15:01, 12 Січень 2009

Самотнiсть тут нi до чого (точнiше може в когось й до чого, але то вже iнше). В мене наприклад поки що безлiмiт що на роботi, що дома. Так що можу собi дозволити пiд час перекуру (на роботi) натиснути на кнопку "Обновлення форуму kosivart.com". Ну а дома- форум просто постiйно в Макстонi висить :), коли я чимось iншим займаюся- все одно машину не вiдключаю, хай собi, хай наживаеться на менi "Ленэнерго", переживу...
Така сама фігня і в мене. Шо на роботі, шо дома безліміт. Тому часто заглядаю на всякі ресурси, в першу черку на КосівАрт =)

KosivArt

вдома краще відпочивати від інтернету :)

wildperson

Цитата: Стас від 11:30, 13 Січень 2009
вдома краще відпочивати від інтернету :)
Ну чому ж, просто знати мiру.. Розумiти, що в першу чергу- сiм"я, дiм, ну й робота також, а iнет вже потiм, на десятiй десь позицii.

Dana Eco-Kosiv

і тим не менше: сиділи і сидітимемо в цьому...неті...
Погодьтеся - отаке просиджування час з*їдає в моменті!
Франсуа Рабле сказав,що найбільша втрата,то втрата часу - непотраченого на  навчання.

wildperson

Цитата: KVITKA від 18:13, 13 Січень 2009
...найбільша втрата,то втрата часу - непотраченого на  навчання.
Ну в мене основний час в Павутинi- це все таки робота, навiть просто по будiвельних порталах пробiгтися (подивитися якi там новi технологii появилися, та просто що нового в галузi)- це ж можно також навчанням рахувати :coffee

odnosel4anka

ууууууууууухх!!!!!!!!!!!  >:D Хочеться грохнути одну людину на форумі  :icon_fight1: Розізлила та людина мене страшно і зачепила.  >:D 
P.S. Не звертайте уваги, просто треба було десь свою лють викласти, так хай тут сидить.

Vlad

Цитата: odnosel4anka від 23:05, 22 Березень 2009
ууууууууууухх!!!!!!!!!!!  >:D Хочеться грохнути одну людину на форумі  :icon_fight1: Розізлила та людина мене страшно і зачепила.  >:D 
P.S. Не звертайте уваги, просто треба було десь свою лють викласти, так хай тут сидить.
"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою" (c) odnosel4anka

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

Цитата: tHe_Eney від 23:57, 22 Березень 2009
ой зле мені.. :(
а тобі чого зле??? Мені зліше ніж тобі  :(

Жирна_Бойова_Панда

перепив малость... а тобі чого зле?

odnosel4anka

мене тут один форумчанин образив(