Зимове купання!

Автор KosivArt, 16:36, 19 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Ого. onass
Я б наважилась на такий вчинок,якби людство було вегетативне,тобто НЕ wall переживало б своє майбутнє і потомство.
Без підготовки такий вчинок може ся скінчитися голубцями... :atec
:coffee reading

KosivArt

Цитата: KVITKA від 00:41, 20 Січень 2010
Без підготовки такий вчинок може ся скінчитися голубцями... :atec
:coffee reading
та яка там підготовка, головне бігом роздітись і ше швидше залізти в воду, поки не передумав :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 10:22, 20 Січень 2010
та яка там підготовка, головне бігом роздітись і ше швидше залізти в воду, поки не передумав :)

знаю одного дядька який так дістав менінгіт і тепер ходить харить всіх по місту...

BigFAN

ніколи не бачив цієї теми)
на рахунок купання на водохреща, радив би попробувати всім, для цього крім Вашої впевненості в тому що це піде на користь нічого не потрібно. отрмаєте незабутні враження.
але купання кожного дня - це трохи інакше. я колись купався близько 3-х років майже щодня виключення тільки температура нижче -15 (хоча раз купався в -18)  відчутя після кожного купання незабутні, за цей період я ніразу нічим не хворів і самопочуття було незрівнянне.
але життя якось так склалось шо стало напряжним кожний день купатись і помалу я це закинув. і після цього в той рік я декілька раз похворів грипом, бронхітами. я як мінімум півроку мій організм відчував нехватку стресів мого від холодної води. (це так як з Вас витянули Дюрасели і вставили кітайські Альфу) так шо, постійне моржування має свої плюси і свої мінуси над якими треба добре подумати.

KosivArt

а коли католицьке водохрещя 2011?

Galen

Цитата: Стас від 07:31, 09 Січень 2011
Завтра :) 19 січня. Цього року щей позагаряти можна буде sunny sunny

julio

Цитата: Стас від 07:31, 09 Січень 2011

Праздник Крещения в различных церквях

* Армянская церковь отмечает Крещение Господне одновременно с праздником Рождества Христова под общим названием Богоявления.

* В Православии праздник принадлежит к числу двунадесятых, отмечается 6 (19 января). Крещением завершаются святки.

Православный древний праздник Богоявления постепенно стал праздноваться исключительно в воспоминание Крещения Христа, в связи с чем «Богоявление» и «Крещение Господне» в православии суть два названия одного праздника.

* В Католической церкви латинского обряда Богоявление и Крещение — разные праздники. Крещение празднуется в следующее за 6 января воскресенье.

* В древневосточных церквях Богоявление, Крещение Христа и Рождество празднуются в один день, 6 (19 января).

Жирна_Бойова_Панда

а без іномовних копіпастів вікіпедії не мож? :indeed

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:19, 18 Січень 2011
а без іномовних копіпастів вікіпедії не мож? :indeed
Теоретично мож.. А ти знайди щось подiбне в укрвiкi! Не виходить? Тодi або сам напиши статтю, або не порушуй правила форуму! :rulez

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 17:24, 18 Січень 2011
Теоретично мож.. А ти знайди щось подiбне в укрвiкi! Не виходить? Тодi або сам напиши статтю, або не порушуй правила форуму! :rulez

шоє? можна ж без копіпасту це самому своїми словами написати, не? причому тут взагалі вікі?

BigFAN

Цитата: wildperson від 17:24, 18 Січень 2011
а ше є офлайн перекладач, з великого і могучого на мову солов"їну. :rulez

KosivArt

Цитата: julio від 15:02, 18 Січень 2011
   * В Католической церкви латинского обряда Богоявление и Крещение — разные праздники. Крещение празднуется в следующее за 6 января воскресенье.
а мені казали що 7 січня.
тре було іти поки лід був, бо завтра навіть якось нецікаво..

BigFAN

Цитата: Стас від 18:16, 18 Січень 2011
а мені казали що 7 січня.
тре було іти поки лід був, бо завтра навіть якось нецікаво..

повір мому досвіду температура під льодом. завжди плюсова на нашій ріці. так шо кайф забеспечений.

KosivArt

налаштовуюсь завтра спробувати :strong:

Galen