Косівський фотоальбом

Автор KosivArt, 12:41, 17 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Старі фотографії Косова, дуже цікаві :coffee

Також панорама Косова 1930-1940 років (я думаю що таких років, можливо помиляюсь).

Galen

Цитата: Стас від 18:43, 03 Лютий 2010
Старі фотографії Косова, дуже цікаві :coffee

Також панорама Косова 1930-1940 років (я думаю що таких років, можливо помиляюсь).
Дійсно цікаві фотографії. Ти де їх намацав?)))

Bobby

Та дякувати - гарна для мене побачити старі фотографії Косові.

ploskonos

Класні фоти.
Ця фотка:   https://foto.kosiv.org.ua/displayimage.php?album=61&pos=3  зроблена в вже в 60-70-і,
збудований в 1962році,чорні плями під вікнами - вода відбивалася від балкону на стіни,бо нема ринви.

KosivArt

Цитата: ploskonos від 11:43, 04 Лютий 2010
Класні фоти.
Ця фотка:   https://foto.kosiv.org.ua/displayimage.php?album=61&pos=3  зроблена в вже в 60-70-і,
збудований в 1962році,чорні плями під вікнами - вода відбивалася від балкону на стіни,бо нема ринви.
Дякую за інформацію, Юра, добавив до фотографії.

KosivArt

Цитата: Галина від 11:10, 04 Лютий 2010
Дійсно цікаві фотографії. Ти де їх намацав?)))

Один старожил приніс :)

ploskonos

Було би класно всі ті фоти продублювати ,зробити "дубль" з тих самих ракурсів,щоб можна було порівняти,яким місто було тоді і тепер.
Але треба дочекатись ,щоб зійшов сніг,і просити Романа зайнятись тією справою.Я можу забезпечити транспорт.

KosivArt

йо, теж маю таку ідею :)
обов'язково зробимо!

wildperson

Цитата: Стас від 17:05, 04 Лютий 2010
йо, теж маю таку ідею :)
обов'язково зробимо!
Файно було би.., головне не погнатися за довгою гривною копiйками i викласти фотки в вiльний доступ. Я сьогоднi (ну треба менi було) погуглив фото улюблених Чернiвцiв i майже нiчого в нормальнiй якостi не знайшов.., сумно

odnosel4anka

прикидаєте як то класно буде, якщо ви сфотаєте тепер Косів і наше майбутнє покоління зможуть подивитися минуле так само як от це ми зара. Потім люди в майбутньому продовжать традицію і ми будемо передавати з покоління в покоління фоти Косова. Блін, кльово так :) Нас колись можуть занести в історію....

KosivArt

Цитата: odnosel4anka від 19:10, 04 Лютий 2010
прикидаєте як то класно буде, якщо ви сфотаєте тепер Косів і наше майбутнє покоління зможуть подивитися минуле так само як от це ми зара. Потім люди в майбутньому продовжать традицію і ми будемо передавати з покоління в покоління фоти Косова. Блін, кльово так :) Нас колись можуть занести в історію....
ти ж можеш зробити те саме для Бане-Березова :coffee
Головне знайти старі фотографії села.

KosivArt

В альбомі вже більше 2000 фотографій Косова та Косівщини. І буде ще більше!

Розміщуйте ваші фотографій, або присилайте на адресу office @ kosivart.com

EdSem

Жирна_Бойова_Панда

тільки той дядько, шо її будує :)

Шмайсер

Цитата: edsem від 11:23, 03 Липень 2010
Хто знає, що це за споруда?: https://foto.kosiv.org.ua/displayimage.php?album=lastup&cat=2&pos=17

Зоряні ворота, або портал в інший вимір))