Косівський фотоальбом

Автор KosivArt, 12:41, 17 Січень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Без питань, зараз намудрую;))

KosivArt

Juha

Супер фото!!!!!!!! Дякуємо!!!!!!!!

Marinka

Я аж почервоніла;))))) В той альбом Від Карпат до Криму можна скидати всі фотографії які ми зробили (чи зробимо) по всій Україні;)) У нас надзвичайно багата і красива країна;))))

KosivArt

Дійсно гарні фотки  :acute: :good:

Дивитись всім - фотоальбом "Від Карпат до Криму"

Juha

Фото шикарні!!!!!!!!!!!!
Марінка, а скажи, будь ласка, оті фото, де  зимовий Драгобрат, ти зробила будучи десь в поході??? Я, мабуть, не навжилася б піти в таку пору року в такі гори..........

Marinka

Та ні навіщо в поході, я теж не маняк;)))))) На лижах каталися в лютому. Там лише потрібно було піднятися вище підйомника на перевал і такі красоти відкривалися.... А через те що ближче до міжсезоння - і була така цікава погода;)))

Juha

Ого....... Я, чесно, думала, що таке в нас може бути лишень десь на Горганах... Як я мало знаю про Карпати!!! А фото просто безподобні, особливо про "Снігову королеву". Їх можна на виставку. Люди не будуть вірити, що то Карпати :!: :!: :!:

KosivArt

IVP

Стас, а то шо там на фото тільки 3 мб. виділено ?

KosivArt

Та ні, 20, а де в тебе пише 3?

Глянув твій профайл, 3 - то скільки ти вже використав. Так шо можеш сміло розміщувати ще :)

IVP

IVP

KosivArt

Люкс.
Назва "Албом №2" так задумано чи то помилка? :)

Можеш добавити назви-описи до кожної фотки? Так цікавіше дивитись і, взагалі, назва дуже важлива для\у фотографії.

IVP

Потім може шось і придумаю