Євросоюз...так чи ні?

Автор Juha, 10:15, 27 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ваше ставлення до входження України в Євросоюз?

Позитивне
2 (25%)
Негативне
0 (0%)
Треба ввійти, але пізніше
6 (75%)
Не знаю
0 (0%)

Всього голосів: 8

Juha

Тому що НАТО створювало США для себе. На той час їм треба було щось створити для противаги СРСР. Я не хочу, щоб коли Штатам вздумається почати якусь нову воєнну "акцію", наші хлопці йшли воювати.
А зараз, на мою думку, однією з функцій НАТО є контроль за ЄС. США не може допустити розвитку ЄС. А раптом воно переплюне Штати. Чому в ЄС ніхто ніколи не візьме без членства в НАТО?

koljan stokholm

люди добрi!!!!живу я у европi!!зразу хочу сказати---"Украiнi треба спочатку навчитись плюючи у мусорник--попадати у нього!!!!!!!!!!"""не треба дуже сильно сюда рватисябвоно усе станеться саме собою.
трошки iсторii,яку чув вiд знайомого шведа:до 60-их рокiв тут була страшна бiдося,шведи iхали до польшi на заробiтки.пiзнiше получили вiд нiмцiв грошей...
так i почалася сучасна швецiя.але тут не все солодко!!!
масова мiграцiя чорних,це просто повний ПОПЕЦЬ!!!!!
шведи iм усiм дають притулок.у стоку iх уже бiльше нiж шведiв!!!
так,шо треба добре обдумувати усi кроки!!!

wildperson

Одна з баготочислених правозахисних европейських органiзацiй опублiкувала вiдносно недавно цiкавий документ. Перекладати його з росiйськоi не буду, й так все зрозумiло.
В мене виникло питання: А НАМ ТУДИ ТРЕБА?
А ви як вважаете? Лiнк тут

Жирна_Бойова_Панда

Європейський ЕКОНОМІЧНИЙ Союз... при чому тут релігія і нетрадиційна орієнтація? :indeed

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:06, 08 Лютий 2011
Європейський ЕКОНОМІЧНИЙ Союз... при чому тут релігія і нетрадиційна орієнтація? :indeed
:rofl: :plus1

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:06, 08 Лютий 2011
ну Едина Европа, ЕС, можу виправити, але суть не помiняеться, бо економiчний простiр не прийме попри полiтики нiкого

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 16:41, 08 Лютий 2011
ну Едина Европа, ЕС, можу виправити, але суть не помiняеться, бо економiчний простiр не прийме попри полiтики нiкого

одним з Копенгагенських критеріїв є "дотримання прав людини та захист прав меншин" але меншини бувають різні. і по кожній з тих менших питання регулюються окремо. victory

Жирна_Бойова_Панда

ЦитатаПовага та захист прав меншин

Члени національних меншин повинні мати можливість зберегти свою культуру і мати право на свою рідну мову (наскільки це не суперечить дотриманню прав інших людей, а також демократичним процедурам та загальній законності), вони також не повинні страждати від будь-якої дискримінації.

Відповідна конвенція Ради Європи з цього питання була великим проривом у цій галузі. Однак, конвенція досі не включає чітке визначення таких меншин. Як наслідок, багато хто з її підписантів, додали офіційні роз'яснення, які описують, хто в їхній країні зараховується до меншості. Багато підписантів заявили, що не мають будь-яких національних меншин.

Був досягнутий консенсус (серед експертів-юристів, так званих Венеціанських груп), що ця конвенція відноситься до будь-якої етнічної, мовної або релігійної групи, яка визначає себе як відмінну, яка формує історичну частину населення і нинішньої меншини в чітко визначеній області, і яка підтримує стабільні та дружні відносини з державою, в якій вона живе. Деякі експерти і країни хотіли просунутись ще далі. Тим не менш, деякі нові групи меншин, як, наприклад, іммігранти, які ніде не згадуються, стурбовані цією конвенцією.

про сексуальні меншини взагалі ні слова... такшо ці випадки не мають жодного відношення до євросоюзу, як до іде :nea:

BigFAN

мені особисто стало союзу зробленого москалями. хочу жити в вільній і суверенній УКРАЇНІі. хоча багато речей присутніх в цивілізованих європейських країнах подобається, це: професійні армія і поліція, низький рівень корупції, автошляхи, автомобілі та мотоцикли, цінування та догляд за архітектурною спадщиною, піклування про довкілля, вільне пересувння по суідніх країнах.......

ploskonos

На даному етапі говорити про вступ України в  ЄС  - з таким самим успіхом можна говорити про політ на Плутон.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 19:36, 08 Лютий 2011
На даному етапі говорити про вступ України в  ЄС  - з таким самим успіхом можна говорити про політ на Плутон.
а може Петро про можливий вступ Росії переживає :crazy:

Marinka

Эврокомісія відмовилася від України. Вони назвали нашу країну безперспективною. (Нє, ну перспектива у нас є. Далеко. І то певно як у тузіка...((() Сказали, що у нас проблема зі свободою слова, корупцією і т.д. і т.п. І взяли курс на Молдову (!). Так що можете бути спокійні. Найближчі років 50-70 Євросоюз нам не світить. Здгавствуй, матушка-расєя...(((((( Бо самостійні ми тоже не будемо.....

wildperson

Цитата: BigFAN від 19:43, 08 Лютий 2011
а може Петро про можливий вступ Росії переживає :crazy:
Менi з тими толерастами по любому не по дорозi. Якщо священникiв будуть тягнути до суду за вiдмову вiнчати 3,14...в- я не хочу в таку толеластiю, хоч де вона буде