Євросоюз...так чи ні?

Автор Juha, 10:15, 27 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ваше ставлення до входження України в Євросоюз?

Позитивне
2 (25%)
Негативне
0 (0%)
Треба ввійти, але пізніше
6 (75%)
Не знаю
0 (0%)

Всього голосів: 8

Juha

Чекаю на Ваші думки!
Я, наприклад, за. Але коли подумаю, що вхід в ЄС потягне вступ в НАТО. І це зрозуміло, адже повинна Європа перестрахуватися від Росії. А я особисто дуже негативно сприймаю НАТО!!! Тому вважаю, що можливо треба почекати зміни позиції США на світовій арені. Що, на мою думку, скоро буде завдяки китайцям.

borowed

Тут питання не в  тому,коли нам вступати туди,тут питання в тому,хто нас туди візьме.І саме це наразі проблема

Juha

Питання я ставила саме про потрібність вступу, а не про те чи нас туди беруть. Адже якщо, ПРИПУСТИМО, робимо висновок, що нам не потрібно вступати, то навіщо спрямовувати туди курс і проситися?

borowed

перша роль  в спектаклі "Європа" для України - Євро-2012.як зіграє,так і будемо ми пожинати плоди його

Marinka

Україну постійно будуть перетягувати за рукави то ЄС то Росія. Саме географічне розташування не може залишити нікого байдужим, ні одну ні іншу сторону. Нам просто не дозволять існувати як самостійна незалежна держава, яка буде займатись політикою без зовнішнього втручання. І раніше чи пізніше нам прийдеться визначитися.
Мені не подобається ЄС і ті наслідки, які потягне вступ до цієї організації (і НАТО на найстрашніше), але повернення до Росії мене також абсолютно не гріє, тому що це буде крок назад.
Тому скоріше прийдеться обирати між 2 зол ;)

borowed

А хіба не зло залишатись одними в такий похмурий час?Хоча б якісь капіталовкладення робитимуть,не заставляючи за це платити свободою...Хоча з іншого боку...приємно залишатись недоторканими в період всесвітніх фінансових криз тільки  через те,що ринок цінних паперів в нас взагалі нерозвинений... :acute:

Juha

Невже ти думаєш, що ринок цінних паперів головна причина нашого НЕвступу до ЄС? Я б сказала, що він помаленько розвивається. Є надзвичайно багато інших факторів.
Розкажу Вам одну історію. Вчора в нас були клієнти з Голандії, вони через наш банк щось хочуть купити. Одним словом, ми їм: Давайте завдаток - і підписуємо папері, а вони: А що таке завдаток? Ви що не довіряєте нашим підписам і нашому банку? Так ні до чого й не договорилися.
Про що це говорить? Про те, що там менший відсоток кидання один одного. Вони не розуміють, що таке "завдаток". А в нас люди можуть на всьому заробити чи отримати іншу вигоду. Можливо наш менталітет є ще однією з причин, як пише borowed, "недоторканості".

KosivArt

Як на мене, то наразі вступати нікуди не треба. Бо нас просто закидають дешевшими європейськими товарами і місцеве виробництво накриється.  Дуже мало галузей (важка промисловість наприклад) будуть в плюсі від вступу і зможуть конкурувати з аналогічними європейськии товарами.

Краще кілька років зачекати, щоб наші виробники змогли добре стати на ноги.

borowed

НЄ,ви прикалуєтесь...По-перше,я не казав,що є причиною невступу....це я так натякнув,що деколи добре бути нерозвиненими,а по-друге,європейські товари зовсім і недешеві,на рахунок якості не сперечаюсь,але все-одно зацькують.А от на рахунок важкої промисловуості,то вона в нас дуже норм розвинена,5те місце в світі по виплавці чавуну,а також передові місця по машинобудуванню,щоправда затрати в нас дуже великі,а все через Росію,і її дешевий колись газ...Але маємо надію,що вступ в СОТ привабить в країну більше інвесторів,які допоможуть реорганізувати промисловість.Бо з тими тварюками,що при владі,без чиєїсь допомоги такого не станеться ніколи

KosivArt

Мен, читай уважно, про важку промисловість я якраз і казав, що вона буде в плюсі.

borowed

В такому випадку я скажу таке - людство потрохи йде до загальної глобалізації,не так багато часу пройде(будь-ласка,не передьоргуйте,я маю на ввазі сотні років),і людство або зникне ,або на Землі утвориться одна держава,і до цього треба прагнути,адже саме в такому випадку людство матиме найбільшу користь,не буде часу на міжусобні розборки,і тоді ми справді матимемо прогрес.
І ще.Якщо важка промисловість буде у виграші - це добре.Товари,котрі не є конкурентноздатними не будуть на прилавках,байдуже чиї вони.Навіть і зараз мало хто бере українське з патріотичних почуттів,якщо вони хороші- їх беруть.якщо ні - не беруть.згідний,харчова промисловість спочатку трохи помучиться,але потім все стане на свої міста. А за 2 - 3 роки ситуацію конкретно не змінити,такі діла роками не робляться

KosivArt

Скорше взагалі людей не буде чим буде одна держава...

Ну і ще на рахунок ЄС: "Не секрет, що Євросоюз зараз потерпає від величезного напливу біженців з країн третього світу і можливість позбутися частини з них за рахунок України для нього - це велика вдача." - читати далі

borowed

ну на рахунок циган це вже повні капці...Ненавиджу їх :icon_fight1:
Але на жаль це нічого не міняє...Як ви може помічали,Україна була тим відстійником вже років 10,тільки по новинах і встигали розказувати,що десь на кордоні впіймали паків,індів,косооких і ще всяку нечисть,і щось  я ніразу не чув,щоб їх хтось намагався репатріювати...

Juha

Я взагалі-то десь читала, якщо не помиляюся, то на сайті Української правди, що в Україні в цьому році біженців збільшилося на 6,5 млн чоловік. Так що їх і без ЄС вистачає!!!

TweaXL

Якщо ж вибирати між Росією і ЄС, то однозначно що ЄС. Ті москалі ніколи нічого для України доброго не зробили. А ЄС то хоча б якась надія на краще життя.

Цитата: Juha від 10:15, 27 Грудень 2007
Чекаю на Ваші думки!
Я, наприклад, за. Але коли подумаю, що вхід в ЄС потягне вступ в НАТО. І це зрозуміло, адже повинна Європа перестрахуватися від Росії. А я особисто дуже негативно сприймаю НАТО!!! Тому вважаю, що можливо треба почекати зміни позиції США на світовій арені. Що, на мою думку, скоро буде завдяки китайцям.
І чому ж ви так проти отого НАТО, а???  :?: