То все залежить від особливостей характеру і взаємин кожного в парі.
Бувають і унікальні випадки.
Але, як на мене, якщо пара розлучається на довгий час, то вже ні про які стосунки не може йти мова - давайте глянем правді у вічі)
Але!
Якщо то є творчі люди (от навела нам приклад Marinka), то вони таки дійдуть згоди в такому питанні.
Для творчих людей правила відсутні, і те, що неприйнятне для звичайних "перехожих" - для творчих може бути цілком нормальним.
Наведу Вам цілком реальний випадок.
Мій викладач зі своєю дружиною з часу одруження ввесь час (!) живуть окремо. Вони обоє творчі люди - в будні, пані Оля в себе вдома собі працює, а наш викладач - в себе.
Але, вихідні вони завжди проводять разом.
Позитив в тому, що вони не заважають одне одному, не набридають, рідко сваряться. І, знаючи палку натуру художників
не було причин для ревнощів чи взагалі будь-чого, що могло їх розлучити. Навіть, якщо хтось колись і мав собі "інтрижки на стороні" (се ля ві), вони до того ставлять нормально, бо довіряють одне одному. І досі разом!
Не скажу, що точно б так змогла. Але, люди так живуть:)
І дивлячись вже зараз на себе зі сторони, я 100% можу сказати, що почуваюся найкраще, коли живу сама.
Звісно, кохана людина поряд - то круто, але треба таку людину поряд, яка б розуміла мої таракани в голові і не проти була б ділитися своїми
ех, важко