Косівські спортсмени!

Автор Juha, 15:21, 11 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Славік вчився в одному класі з Назаром Александруком.

borowed

на 3 класи старший од мене...Кажу ж ,я всіх з того класу знаю...

borowed

Цитата: Juha від 14:22, 24 Грудень 2007
Дорогі косівчани! В суботу на Інтері казали, що в Україні є надія тільки на одну медаль на Олімпійських іграх в Пекіні. І ця надія покладена на Мацьоцьку Богдану!!! Будемо тримати кулаки!!!
Дуже приємно за нас косівчан, але дуже шкода, за нас українців!!!
Я таки вирішив виправити Юху,і сказати,що в Пекіні Мацьоцькій немає чого робити,б там ЛІТНЯ олімпіада:-),недавно з нею пили каву,казала,що в класній формі,десь тепер має виступати в Іспанії,а перед тим була в Австрії...Так що нам є чим гордитись

Juha

Молодець, borowed! +1.  :thank_you2: Але що саме цікаве, що коли я написала це повідомлення, то всі зі мною погоджувалися!  :acute:

KosivArt

Juha

Молодець, Стас, що написав цю статтю.  :good: Нехай люди почитають!!!  :rules Все ж таки є чим гордитися!!!  :yahoo: :za4ot

KosivArt

Мапєд нє мой Та то не я писав, це стаття з Гуцульського краю :)

Juha

Я розумію!!! Але на сайті ти ж не всі статті "Гуцульського Краю" печатаєш!!! Так що похвала заслужена!!! :za4ot

KosivArt

Дікувать.

Викладаю лише вибрані статті, які можуть бути цікаві не лише косівчанам.

morskoi_jowik

a shche obovjazkovo potribno zgadatu pro nashuh sportsmrniv z nastiljnogo tenisy : Maruny Djak i Andrija Gordija....

Juha

Дійсно, як ми могли забути наших чемпіонів України (багаторазових)!!! Вони молодці!!! До-речі, а де зараз Марина? Вона в Косові чи десь інде вчиться???

KosivArt

Цитата: Juha від 16:20, 12 Грудень 2007
Я запитала свою маму. Його прізвище таки Грималюк. Хлопчик живе на вул.Павлика. Треба запам'ятати!!!

Ось стаття про нього Юний чемпіон з мотоспорту Дмитро Грималюк.

Juha

Вже зацінили!!!!!!!!!!!!  :za4ot
Молодчинка наша Дмитрик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :good: :flower

KosivArt

А можеш написати коментар до статті?

Juha

Спробую на протязі дня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!