Косівські спортсмени!

Автор Juha, 15:21, 11 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Давайте будемо розповідати все, що ми знаємо про наших земляків, які прославляють Косів своїми спортивними досягненнями, починаючи від районного рівня і закінчуючи міжнародним (такі в нас також є))).
Можливо й з Вас хтось захищав честь рідного міста?!.
Пропоную писати про всі види спорту!!!

KosivArt

Знаю лижницю (Мацьоцька Богдана) і малого мотораліста (підкажіть фамілію).

Juha

Богданка - молодець!
А хлопчик - взагалі чудо! Йому по-моєму 9-10 років. Дитина - чемпіон! А ми не знаєм навіть його прізвище!!! Мені стидно!!!
Можливо тому, що мало про це говоримо!

borowed

Моєї бувшої однокласниці брат,але кажись не рідний,хоча її прізвище Грималюк,мо комусь шось це скаже

Juha

Я запитала свою маму. Його прізвище таки Грималюк. Хлопчик живе на вул.Павлика. Треба запам'ятати!!!
Ми всі переживваєм, що Україну знають лише завдяки Руслані, Кличкам, Шевченку, Оранжевій революції і ще кілька. А на нашому місцевому рівні не знаємо СВОЇХ людей, якими можемо пишатися!!!

Juha

Дорогі косівчани! В суботу на Інтері казали, що в Україні є надія тільки на одну медаль на Олімпійських іграх. І ця надія покладена на Мацьоцьку Богдану!!! Будемо тримати кулаки!!!
Дуже приємно за нас косівчан, але дуже шкода, за нас українців!!!

borowed

Перепрошую,але враховуючи те,що наша країна ніколи не була сильною в гірськаих лижах,то нічого постидного немає в тому,що лише одна спортсменка претендує на медаль

KosivArt

Богдані успіху! Чекаємо на медаль!

Juha

Borowed! Річ у тім, що наша країна має надію на одну Богданку З УСІХ ВИДІВ СПОРТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

borowed

Juha

Всі, мабуть, знають братів Михлюків, які вчилися в другій школі. Наші бігуни, футболісти і т.д. Славіка сьогодні ховають :( Він трагічно загинув у Львові...... Мені це до тепер в голову не вкладається. Це була дуже добра, ввічлива й спокійна людина. Про нього не можна сказати нічого поганого. Завжди врівноважений, друзі його поважали, знаю, що завжди всім допомагав. Чому Бозя таких людей забирає???

KosivArt

Juha

Я знаю тільки, що його вбило током у вівторок, а в середу привезли тіло в Косів. Але що, де і як - поняття немаю. Тай якось незручно було питатися в його друзів. Вони й так ледве зі мною говорили.

KosivArt

borowed

хз,Михлюків не знаю,хоча в лице - 100 відсотків....Шкода,якщо добра людина передчасно йде...