Нетрадиційна орієнтація

Автор borowed, 16:20, 03 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

Аля

BigFAN

Galen

Dana Eco-Kosiv

.....fan,дякую ТОБІ за  твоє відношення.
Мою думку виражають слова пісні"П...и" гурту "Ленінград".

Такі речі суперечать нашій природі,а,отже,є відхиленням.
fan так файно написав,що трохи мюслів з моєї тарілки(їла за компом) вже на клаві....
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vlad

Цитата: Аля від 16:04, 17 Листопад 2009
Блін аж смішно читати. Шо вони вам поганого зробили?
Я скажу, що поганого-погано те що вони мало того це не скривають, а ще прав якихось хочуть... у мене , наприклад , росте два синочки, і я намагаюсь їх відгородити, щоб отаке вони не те що не зустріли чи , не приведи Господи , побачили, а щоб навіть чути цього не чули! Люди, це ж  страшенний гріх!!
Ну наскільки мені відомо якраз вони в більшості випадків приховують свою орієнтацію. Не приховують шоу-мени і тому подібне. Шось я не зустрічав на вулицях (Косова особливо) шоб хтось був вбраний "так шо треба дітей відгороджувати і тому подібне". Про гріх я взагалі мовчу)))
Цитата: .....fan від 16:03, 08 Листопад 2009
Ммдаа... підораси - хворба яку треба лікувати так як рак: оперативним втручанням, хіміотерапією та опроміненням, але це всьо зразу.
Ага Тьюрінга вже так вилікували. Геніальна людина закінчила життя самогубством через таке лікування.
Доречі не так давно Королева Англії попросила за це вибачення. Але людину вже не повернеш.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Люди, не будьте такі категоричні.
Як що ви такі набожні і любите водити дітей до церкви почитайте http://www.rus.newsru.ua/world/27nov2009/cerkof.html

wildperson

Я вже збирався тут не писати.., але Влад спровокував з Тюрiнгом... Не будьте люди дiйсно такими категоричними!! ДЛЯ МЕНЕ важливо- аби мене не чiпали! (це до ТБ й т.д.).  Якщо я люблю жiнок, а хтось навпаки- це що? привiд дiставати менi з пiд стрiхи автомат? Байрон (дуже подобаеться) вкупi з Чайковським- це аргумент дiставати вогнестрiл?
2 КVITKA
вiдхилення в державному масштабi лiкували вже не раз, помогло??, треба пропаганду нормальноi сiм"i в державi, не геiв ганяти нещасних (вони поки що все таки в1д нас ховаються як можуть), а пiдорасiв в КабМiнi

BigFAN

Цитата: topp від 14:00, 27 Листопад 2009
Я вже збирався тут не писати.., але Влад спровокував з Тюрiнгом... Не будьте люди дiйсно такими категоричними!! ДЛЯ МЕНЕ важливо- аби мене не чiпали! (це до ТБ й т.д.).  Якщо я люблю жiнок, а хтось навпаки- це що? привiд дiставати менi з пiд стрiхи автомат? Байрон (дуже подобаеться) вкупi з Чайковським- це аргумент дiставати вогнестрiл?
а якшо хтось любить діточок або тваринок чи трупів, це також по Вашому нормально. з цеї шобли теж є знаменитості - Джексон, то най люблять дітей. їх треба всіх ломити.

wildperson

Цитата: .....fan від 14:20, 27 Листопад 2009
Цитата: topp від 14:00, 27 Листопад 2009
Я вже збирався тут не писати.., але Влад спровокував з Тюрiнгом... Не будьте люди дiйсно такими категоричними!! ДЛЯ МЕНЕ важливо- аби мене не чiпали! (це до ТБ й т.д.).  Якщо я люблю жiнок, а хтось навпаки- це що? привiд дiставати менi з пiд стрiхи автомат? Байрон (дуже подобаеться) вкупi з Чайковським- це аргумент дiставати вогнестрiл?
а якшо хтось любить діточок або тваринок чи трупів, це також по Вашому нормально. з цеї шобли теж є знаменитості - Джексон, то най люблять дітей. їх треба всіх ломити.
Не треба так вже... 1)е закони ,все що протизаконно- за грати (незважаючи на Джексон-Хрексон) 2)Якщо дорослi люди хочуть експе- це iхня справа

BigFAN

шкода шо парочка підорів добились відміни статті про підорастію, а то б по закону... на мій погляд чоловік не може нормально ставитись до цього уродства, але це на мій погляд.
я особисто буду щімити цю касту по мірі сил, а сил у мене нємєрянно.

Dana Eco-Kosiv

вважаю неправильним ділом ту річ,що наголос все-таки робиться на чоловічу стать.
Жіноча стать хіба може мати привілеї?!І за що???

Багато-хто пише про своє альтруїстичне ставлення до цього типу людей,
АЛЕ не думаю,
що хоча б один з дописувачів хотів би бачити в своєму оточенню чи оточенню близьких когось з цих Осібок

BigFAN

Цитата: KVITKA від 16:35, 27 Листопад 2009
вважаю неправильним ділом ту річ,що наголос все-таки робиться на чоловічу стать.
Жіноча стать хіба може мати привілеї?!І за що???

Багато-хто пише про своє альтруїстичне ставлення до цього типу людей,
АЛЕ не думаю,
що хоча б один з дописувачів хотів би бачити в своєму оточенню чи оточенню близьких когось з цих Осібок

я не лию на прекресну половину, тому що мене виховали з табу на примінення сили до жінки.

Dana Eco-Kosiv

такі речі,як
не бити жінку,
прати власні тру...,
шкарпетки...і так.далі...
взагалі б мали би бути закладені у кожної особи чоловічої статі на підсвідомому рівні без зайвого озвучування.
2.....fan фото на форумі у конкретній темі виставив?

BigFAN

до цеї теми треба фото з кулеметом МГ-42 - це німецький з часів 2-ї світової.

Dana Eco-Kosiv

та чого так просто...може зразу з зенітною переносною установкою зверху на БМД-4...
Офтоп по повній програмі... :offtopic wall onass onass
:coffee reading