Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:42, 21 Вересень 2011
а скільки треба молдавських вчених шоб вони шось довели? :crazy:
це реторичне питання?

Жирна_Бойова_Панда

borowed

a jim ni4ogo dovodutu ne treba.Vonu prosto z rozymnum vugl9dom pidtakyjutj

Marinka

TEODORUK

Вчора по ТСН показували Косівську ЦРЛ,в якій перебуває житель с.Річка на якого напав ведмідь,по чуткам кажуть,що то той самий міша,який втік з Байки,бо якщо був би полониньський,то було би вже по чоловіку.

BigFAN

Цитата: TEODORUK від 14:31, 23 Вересень 2011
Вчора по ТСН показували Косівську ЦРЛ,в якій перебуває житель с.Річка на якого напав ведмідь,по чуткам кажуть,що то той самий міша,який втік з Байки,бо якщо був би полониньський,то було би вже по чоловіку.
а шо з Байки місьо втік?

anv

Цитата: BigFAN від 18:12, 23 Вересень 2011
а шо з Байки місьо втік?
То там регулярна справа. Якось мужик(доглядач) розказував- "по лісі цілу ніч шукали. І то так постійно, хтось роздразнить, дадуть випити алкоголю, погано нагодують або просто затісно стане і він собі лізе". Ну надіятись, що медведя втримає дах з металочерепиці смішно.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 18:23, 23 Вересень 2011
То там регулярна справа. Якось мужик(доглядач) розказував- "по лісі цілу ніч шукали. І то так постійно, хтось роздразнить, дадуть випити алкоголю, погано нагодують або просто затісно стане і він собі лізе". Ну надіятись, що медведя втримає дах з металочерепиці смішно.

сподіваюсь він не злопамятний :ce

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:26, 23 Вересень 2011
сподіваюсь він не злопамятний :ce
А що дразнив чи давав трохи пива?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 18:27, 23 Вересень 2011
А що дразнив чи давав трохи пива?

намішав вишневого соку з апельсиновим, і ше трохи березовго... тай доказував шо я його не боюсь :crazy:

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:32, 23 Вересень 2011
намішав вишневого соку з апельсиновим, і ше трохи березовго... тай доказував шо я його не боюсь :crazy:
сміливий :crazy:

wildperson

Синиця

anv

Ви ж забуваєтесь в нас панда не проста. Вона володіє кунгфу і байківський медвідь для неї друг собутильнік

BigFAN

смішно то смішно але я якось, ше з двома озброїним чуваками і авчаркою ставили рекорди по бігу коли з заду метрів 100 місьо вигріб