Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Синиця

Цитата: IVP від 19:48, 27 Серпень 2011
оууаа, моє серце відчуває шо цей майданчик буде заполонений аж няк не дітками і там будуть не гратись а шось пити )
wall
:histeric

Жирна_Бойова_Панда

Синиця

:hunter
їм цілої площі мало, очевидно, ото треба на лавочках біля майданчика... Медом намазано чи шо? :nenayu

ploskonos

Ну,проблема вирішується дуже просто:на тому окрузі є депутат,який,до речі,вклав левову частку коштів в будівництво майданчика.
Він міг би ввечері підійти до цих осіб.які п"ють пиво на дитмайданчику,і ввічливо пояснити,що майданчик створений для дітей.
Якщо не доходить - є ДНД при міськраді,можемо ще ввічливіше попросити,ну а на крайній випадок - у цього ж депутата є якесь відношення до охоронної фірми "Ягуар",вони теж можуть посприяти.
Порядок запросто можна навести без всяких міліцій,і т.д.
Основне бажання.

Dana Eco-Kosiv

А що за депутат?
Просто цікаво знати ім*я мецената.

Тарас Пасимок

Робив матеріал в гезету стосовно майданчика - повідомляю офіційно всіх "любителів пивка", що з наступного тижня буде встановлено відеонагляд

також патруль ДПС буде там час від часу з'являтись

стосовно коштів на майданчик - майже всі кошти від місцевих і районних депутатів ПР

бюджетних коштів - 0

загальна вартість проекту біля 100 000 грн.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 14:43, 08 Вересень 2011
стосовно коштів на майданчик - майже всі кошти від місцевих і районних депутатів ПР

а це вже нагла п..здьож. а хто ходив по магазинах і щебав з підприємців на майданчик? знайомі дали 500 грн.  :bad:

KosivArt

"майже всі" — читай уважно

Насправді хорошу справу зробили, дит. майданчика Косову давно бракувало. А на зиму гірки залишать чи будуть забирати?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 15:32, 08 Вересень 2011
"майже всі" — читай уважно

ну та-та, депутатів то вказали, а інших уже нафіг не тре?

BigFAN

Цитата: as_tar від 14:43, 08 Вересень 2011
Робив матеріал в гезету стосовно майданчика - повідомляю офіційно всіх "любителів пивка", що з наступного тижня буде встановлено відеонагляд

також патруль ДПС буде там час від часу з'являтись

бюджетних коштів - 0

загальна вартість проекту біля 100 000 грн.
кривонька інфа, але враховуючи шо ПР - правляча партія, мені зрозуміло чому чому кривонька  :crazy:
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:04, 08 Вересень 2011
а це вже нагла п..здьож. а хто ходив по магазинах і щебав з підприємців на майданчик? знайомі дали 500 грн.  :bad:
йо я знаю як мінімум про десяток штук, які ніякого відношення до ПР не мають

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 15:32, 08 Вересень 2011А на зиму гірки залишать чи будуть забирати?

стосовно гірок не знаю, є в планах з часом розширити майданчик, бо багато дітей, які в чергу стають, щоб погратись

інформація отримана вчора від ініціатора створення дит. майданчику - Віталія Валерійовича Пузікова

також фінансово цю ідею (створення дит. майданчику) підтримали  і підприємці Косівщини

Тарас Пасимок

а взагалі було б непогано зробити список з іменами і прізвищами активних учасників і спонсорів - постараюсь зробити!

хоча б 10-20 людей! хай би люди знали, кому дякувати!

BigFAN

Цитата: Стас від 15:32, 08 Вересень 2011

Насправді хорошу справу зробили, дит. майданчика Косову давно бракувало. А на зиму гірки залишать чи будуть забирати?
а ніхто не спорить, тим депутатам і всім тим,  хто також приклав зусиль до цьої файної справи - респект і уважуха :applauds :applauds :applauds

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 15:51, 08 Вересень 2011
а взагалі було б непогано зробити список з іменами і прізвищами активних учасників і спонсорів - постараюсь зробити!

хоча б 10-20 людей! хай би люди знали, кому дякувати!

попроси в ідейних натхненників список тих, хто поофірував... більш ніж впевнений шо такий має бути. і в наступному номері його почепи. :bu

Dana Eco-Kosiv

От, от. І я про це ж!
Хочеться знати, хто ж не поскупився на благе діло.

І цікаво, які ще реальні плани щодо подібного меценацтва в косівському районі і в Косові???