Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

Скоріше за все проект на майбутнє

ploskonos

Просто проект не може бути,бо його намалювати немало грошей коштує.Проект під конкретну земельну ділянку.
Не знаю точно,чи воно,але на початку каденції теперішньої ради оформлялись документи підприємцю,якщо не помиляюсь - з Дніпропетровщини,який купив земельну ділянку в тих краях,біля Колі Молдавана,і збирався будувати тур. комплекс.
Але,наскільки пам"ятаю,та ділянка не має межі з вул.Франка.Там була під"їздна дорога.
Якщо треба - то з понеділка дізнаюсь,що це за проект.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 10:38, 02 Липень 2011
Якщо треба - то з понеділка дізнаюсь,що це за проект.

не принципово але якшо не важко...

wildperson

Хм... шановне панство, то що на фото- це не проект! Можно назвати "комерцiйна пропозицiя", можно ще якось, але не проектом.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 12:32, 02 Липень 2011
Хм... шановне панство, то що на фото- це не проект! Можно назвати "комерцiйна пропозицiя", можно ще якось, але не проектом.

це багато чого пояснює  victory

BigFAN

сьогодні в КОСОВІ проходить виїздна обласна колегія

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 13:46, 02 Липень 2011
сьогодні в КОСОВІ проходить виїздна обласна колегія
Я ж то думаю чому так мусорів багато,  а то пан Вишиванюк приїхав. :crazy:

Brie

Цитата: wildperson від 12:32, 02 Липень 2011
на мою скромну думку, то самий шо не є справжній проект...просто ніхто ж не буде виставляти на огляд робочі креслення...так,загальні принципи того проекту.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Brie від 13:55, 02 Липень 2011
на мою скромну думку, то самий шо не є справжній проект...просто ніхто ж не буде виставляти на огляд робочі креслення...так,загальні принципи того проекту.

впринципі так, задуже вже жосткий інсайд  :nea:

Juha

Чекаємо vyluzja_Franka. Він мусить бути в курсі.  :)

Brie

хех...та я тоже в принципі жителька Франка...але такого ще поки що не чула...

Juha

Я тут тільки що подумала, а це не може бути Байка - 2, та що вище Волійського замку, а з вулицею просто помилка  :?: :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 14:11, 02 Липень 2011
Я тут тільки що подумала, а це не може бути Байка - 2, та що вище Волійського замку, а з вулицею просто помилка  :?: :)

така помилка досить дорого би коштувала :crazy:

Brie

я думаю, Байка-2 має все таки більші масштаби, як мінімум за поверховістю, тим паче конфігурація будівлі зовсім не така...

Juha

Цитата: Brie від 14:16, 02 Липень 2011
я думаю, Байка-2 має все таки більші масштаби, як мінімум за поверховістю, тим паче конфігурація будівлі зовсім не така...
Видно, що пише ...дипломований ландшафтний архітектор...   :drinks: