Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Нічого собі  :!: Я в шоці. І що там хоть розчищають щось?
Мені в цій колибі подобалося... Якось так завжди спокійно і затишно  :!:

KosivArt

6 жовтня відбулися традиційні спортивні змагання «Козацькі забави» Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ. Фотографії змагань Любомира Гавриша.

TEODORUK

Напередодні цієї суботи якісь скоти обчистили пару будок з сувенірами та в рядах з вишивкою на Смоднянському базарі,позривали колодки злодюги.а того сторожа треба копніками в сраку гнати звідти.Добре хоть  шо в мої мами нічо невкрали.

Galen

Десь коло третьої год. ночі їхала з Вижниці і бачили що якась там будівля чи то Косівської лікарні, чи інша палахкотіла вогнем.
Що то горіло? Ну пожар був конкретний.

ploskonos

Згорів лікарняний склад,столярна майстерня.

KosivArt

windshield

Чи може хтось дати інформацію, по чім зараз приватизована сотка в Косові, на москалівці?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: windshield від 15:35, 04 Березень 2011
Чи може хтось дати інформацію, по чім зараз приватизована сотка в Косові, на москалівці?

http://karpatia.biz.ua/ мб шось собі тут знайдете. сталих цін, як таких, зараз не має. шо знайдете, то і буде.

BigFAN

Цитата: windshield від 15:35, 04 Березень 2011
орінтовно тона баксів.

Galen

Сьогодні десь в Косові чи то в Смодному відбулися лижні змагання. Знаю бо мій знайомий виграв 1 місце в (незнаю якій категорії) певно найстаршій. Має грамоту і термос)))

Ніхто не був?

KosivArt

Цитата: gALINA_S. від 22:33, 09 Березень 2011
Сьогодні десь в Косові чи то в Смодному відбулися лижні змагання. Знаю бо мій знайомий виграв 1 місце в (незнаю якій категорії) певно найстаршій. Має грамоту і термос)))

Ніхто не був?
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.event/id/98/

Galen

Еее, та то мало. Я вже думала якісь фото подивися, Стас...

BigFAN

відкрили магазин з розливним пивом, є 8 видів, в преміщенні старої електровні.

Galen

Цитата: BigFAN від 20:20, 17 Березень 2011
в преміщенні старої електровні.
це де знаходиться це електровня?

BigFAN

між Синевіром і продуктовим базаром