Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Так і я про то:рочистили місце під когось.Методи гестаповські,згідний,сам колись з ним був зрізався,але,по великому рахунку,завдяки тим методам там є якийсь порядок.
На рахунок брехні - люди у нас різні є,часто самі з тими взятками напрошуються ,а потім розказують,що з них вимагали.От не вірю ,що він вимагав.Один відучився там 11 років,мала в третій клас туди ходить,і ні від кого з батьків не чув,щоб вимагав взятки.

anv

Я й не писав, що вимагав... взяв

wildperson

Цитата: anv від 23:12, 05 Вересень 2012
Я й не писав, що вимагав... взяв
Хотiв пройти мимо. Не знаю цьго пана, так що... Але все ж про "взяв". Колись працював в ЦРЛ, набачився всякого. Так от був там такий лiкар, який "брав". Ну всi брали. але той лiкар брав "постфактум". От це основне- "постфактум"! Якщо операцiя пройшла успiшно- родичi якось матерiально дякували. Але пiсля операцii. Тут теж саме. Вимагав чи взяв? Тай чи брав?, слова ж все...

BigFAN

І я про Магуна чув лиш хороше, незнаю може шось брав та шось не віриться, дивлячись на ржаву "педалу" на якій він їздив до школи :nenayu

Dana Eco-Kosiv

Позитивні відгуки про Магуна - це думка більшості!
Він мій сусід. Зразковий сусід.

Що там знову з газом? Скільки його не буде?

♠S.Y.♠

anv

Якщо хтось має список присяжних, то викладіть на загал(посміємось і поплачемо(там є такі кадри, що wall :crazy: :rofl: )

Жирна_Бойова_Панда

ов, а детальніше можна про шо мова?  :)

ploskonos

Детально- після успішно проведеної судової реформи в нас вводять таку інституцію,як народні засідателі,аналог присяжних в США.
На останній сесії було затверджено ,здається ,15 кандидатур людей,які подали заяви на кандидатуру засідателя.
Майже всі являються депутатами,деякі кристально чисті,незаангажовані і зовсім незаплямовані.

KosivArt

а хіба присяжні можуть мати приналежність до влади?

ploskonos

Думаю,що не можуть бути держслужбовцями,а депутати місцевих рад не держслужбовці,а працюють на громадських засадах.

anv

IVP

Є проект закону про суд присяжних:

Стаття 3. Вимоги, які пред'являються до кандидатів у присяжні
1. Присяжними можуть бути обрані лише громадяни України, яким виповнилося 35 років, які постійно проживають на території України на протязі останніх п'яти років, вільно володіють державною мовою, мають місце роботи або постійний заробіток.
2. Присяжними та кандидатами у присяжні не можуть бути:
1)   громадяни України, яким до моменту обрання не виповнилося 35 років;
2)   громадяни України, які до моменту обрання досягли віку 65 років;
3)   громадяни України, які мають судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
4)   громадяни України, визнані судом обмежено осудними або неосудними;
5)   громадяни України, які мають хронічні психічні чи інші захворювання, що перешкоджають виконанню обов'язків присяжного;
6)   громадяни України, які є представниками влади, службовими особами юридичних осіб публічного права, державними службовцями.

зараз діють такі ж положення і закон скоро мають прийняти. До речі, дуже хороша робота, присяжні діють на рівні судді і рішення більшістю можуть прийняти, навіть якшо суддя проти а присяжні за

sv

Що не гляну на вебкамеру - сцени міняються одна за одною :)
що цього разу?

IVP

Шо за двіжняки на площі ?