Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Аварія? Ато так без попередження

anv

Їздив уазик з громофоном, але в чувака з дикцією і вимовою трохи зле.... того з його промови зрозуміло тільки "шановні косівчани" і "з повагою КосівГаз" :crazy:

KosivArt

сьодні футбольне шоу —  грає Пістинь з Рожновом і духовим оркестром :)

Жирна_Бойова_Панда

де? у нас на стадіоні? :crazy:

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

У зв'язку з проведенням ремонтно-профілактичних робіт Косівський УЕГГ припинить подачу газу на:

• Яблунів — з 10 год. 4.09.2012 р. до 16 год. 5.09.2012 р.;
  • Микитинці — з 10 год. 6.09.2012 р. до  16 год. 7.09.2012 р.;
  • Кути — з 10 год. 12.09.2012 р. до 16 год. 13.09.2012 р.;
  • Рожнів — з 10 год. 18.09.2012 р. до 16 год. 19.09.2012 р.

Адміністрація Косівського УЕГГ.

♠S.Y.♠

Чув що в Косові буде 3D кінотеатр . Хто шо знає ???

KosivArt

Йо, десь там де Вікінг. Відкриття вже скоро.

anv

Могуна "пішли" з директора гімназії... було б це років зо 15 тому в мене був би святковий день

будують міст біля АТК... вибори наближаються...

Juha

А він оце до тепер був директором? Я думала, що там його дочка керувала... Йому по-любе пора було на пенсію...

ploskonos

Так,був директором,я би навіть сказав що найкращим директором з усіх шкіл,директорів яких я знаю.
По крайній мірі,порядок в гімназії порівняно з іншими,дітьми займалися,про взятки при прийомі на роботу теж не чув.

anv

А ще він був справжнім патріотом. З моїх сусідів москалів взяв 100 баксів за прийом на навчання і таку ж суму за табель після року навчання.

ploskonos

Що я тобі можу сказати?
Подібна інформація  називається ОБС(одна баба сказала).Якщо в твоїх сусідів вимагали хабар - вони могли дати дитину в іншу школу,або звернутись в правоохоронні органи,щоб доказати факт дачі хабара і притягти хабарника до відповідальності.Вони ж зробили оригінальніше(з їхніх слів) - дали хабар і розказують про це.
І як може директор школи не видавати табель?
Тобто,дана інформація не має жодної достовірності,і прирівнюється до брехні собак по селу.
Коли була спроба зняти Магуна з директора в 2004-му році,його опоненти висували які завгодно звинувачення - і те,що на території гімназії висів бігборд з Януковичом,і те,що бувший комуніст,але жодних слів про взятки не було.

До речі,ти теж там вчився,теж платив сотку за те,щоб прийняли?

anv

І що  я тобі тепер можу на це сказати?

Думаю всі розуміють, що діда зняли, щоб розчистити крісло під чиюсь попу, але думаю, що його час вже давно вийшов...
Розповідати історії про видачу табелю і його гестаповські методи управління немає сенсу(все це буде прирівняно тобою до брехні собак).

А взагалі так виходить, що люба інфа, яка не пройшла через прокуратуру то ОБС