Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Синиця

Цитата: as_tar від 17:57, 25 Серпень 2011
а ще в косові по всій москалівці горить світло - певно комусь темно!
реально горить :nenayu
Хотіла лише писати про то.
а вночі, коли тре - буває, шо нема)

Тарас Пасимок

В Косові на гуцульський фестиваль приїхав Віктор Ющенко - був на базарі і в центрі міста їхав на джипі за рулем +2 джипи охорони!

Синиця

KosivArt

а шо ніхто фото не зробив?

Синиця

мусить в когось бути... :nenayu

Синиця

Ось фото з того, що зараз діється на площі)
аж гай гуде :crazy:

Синиця

а то наш новий дитячий майданчик, на який батьки привозять діточок, щоб ті помилувалися на нього крізь огорожу. Досі зачинений чогось... :indeed

IVP

Цитата: Christina_Strynadyuk від 19:37, 27 Серпень 2011
а то наш новий дитячий майданчик, на який батьки привозять діточок, щоб ті помилувалися на нього крізь огорожу. Досі зачинений чогось... :indeed

оууаа, моє серце відчуває шо цей майданчик буде заполонений аж няк не дітками і там будуть не гратись а шось пити )

Синиця

Зранку діти вже каталися там - я прокинулась від радісних дитячих криків і пішла на балкон дивитися шо там робиться :)
Зраділа страшенно! :yahoo: А пізніше прийшов злий дядя випровадив звідти дітей :hunter і заклеїв вхідні дверцята скотчем wall

IVP

Цитата: Christina_Strynadyuk від 19:56, 27 Серпень 2011
Зранку діти вже каталися там - я прокинулась від радісних дитячих криків і пішла на балкон дивитися шо там робиться :)
Зраділа страшенно! :yahoo: А пізніше прийшов злий дядя випровадив звідти дітей :hunter і заклеїв вхідні дверцята скотчем wall

це жорстоко.... покишо скотч це непрохідний бар"єр для дітей.

Синиця

та не в тому річ :ce
Просто, я шось не зрозуміла його політики :nenayu

Лангольєр

Та то діти затупили:на майданчику ж депутати мають гратись.

Синиця

Сьогодні відбулося відкриття та освячення дитячого майданчика.

Тарас Пасимок

гарно виглядає! але чи на довго то  :( люди в нас дикі!

Синиця

будемо сподіватися на краще! :)

на фестивалі діти самі відкрили дитячий майданчик і просто моооооре народу туда злетілося - я думала, що всі ці качельки не доживуть до наступного дня.
А отже, якщо майданчик пережив таке "бомбардування", думаю гірше вже не буде :crazy: