Визнання УПА

Автор borowed, 15:38, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Яке ваше ставлення до визнання УПА учасниками 2ї світової війни

позитивно
13 (81.3%)
негативно
1 (6.3%)
не знаю
2 (12.5%)
а шо таке УПА
0 (0%)
а шо таке 2га світова
0 (0%)

Всього голосів: 16

borowed

прошу проголосувати,шановні користувачі
Особисто мені цікаво))

Жирна_Бойова_Панда

позитивно, звичайно... а шо може бути шось інакше, чи шо?)

borowed

ІМХО
пошукай в неті,цікаве таке словосполучення
так шо не будь таким однолінійним

Juha

В мене є друг. Він родом з Київської області. Його бабця їхала в поїзді з медсестрами й фельдшерами десь в нас по Західній Україні під час війни. І воїни УПА взірвали цей цілий поїзд. Бабця з подругою чудом спаслися. Зрозуміло, що мій друг дуже проти УПА. І таких людей дуже багато!!!
Тому дати однозначну відповідь на запитання теми форуму досить важко.

borowed

на це я відповім так: нема чого сувати свій ніс в чужий дім,як це робили 300 років.Наша відповідь їм була - смерть.Ти про нквд , переодягнутих в повстанців не згадуєш,чому.
УПА - наші герої.Наша відповідь москальському шовінізму та інтернаціонал-соціалізму взагалі.
це моя думка

Juha

Мені шкода невинних людей. Я навела приклад, коли загинув поїзд з невинними молодими людьми, які їхали лікувати ранених УКРАЇНЦІВ. Різниця тільки в тому, що ті українці були в рядах червоної армії. І то по причині того, що вони народилися не в тій чатині України.
Взагалі я - за УПА. Я розумію їхній вклад і в історію, і в розвиток українського націоналізму взагалі. Просто, що стосується питання визнання їх учасниками Великої Вітчизняної війни дуже спірне!!!

borowed

тоді я за визнання Сталіна,Леніна,Берії,Ягоди,Єжова та інших тварюк,вже здохлих,і ще живучих ворогами українського народу,заборону комуністичної партії на території України,обмеження  дипломатичих відносин з Росією,вимогу поділу національного скарбу СРСР між країнами-членами,та задоволення ще багатьох претензій,що за 300 років набрались.Я НЕНАВИДЖУ МОСКВУ,а ще ненавиджу її підкаблучників,і якщо прийде час взяти зброю,я її візьму,і відстою свободу України,як це зробили воїни УПА,адже саме їхні ідеали не дали загинути самій українській ідеї.
з нетерпінням чекаю коментів

borowed

KosivArt

Москва ще повинна вибачитись та відшкодувати збитки Голодомору.

Помаранчева революція показала, хто готовий боротись за Україну, а хто - відсидіти вдома.

Juha

Стас, вона 100% повинна повинна відшкодувати збитки!!! Але як подумаю кому й де будуть ті гроші, то як на мене, визнання голодомору достатньо!!!

KosivArt

Німці ж виплатили жидам за холокост, чому ж москалям мають бути якісь поблажки?

Juha

Просто немає бажання, щоб за муки, які пройшли наші діди-прадіди, якийсь черговий нардеп побудував собі дачу!!!

borowed

Так,на користь нашого народу це не піде

grossfater

Я про поїзд з невинними людьми. Зрозумійте - йшла дуже жорстока боротьба.Ви думаєте,що москалі західних українців вибивали? Вони здебільшого давали вказівки.Ви ні одного москаля не навчите говорити по українські. А були спеціальні курси при НКВС, де вчили західноукраїнському діалекту.     Така вже в нас вдача, що боремось одне з одним.Мій тесть покійний був солдатом в кінці війни. Послали його ліс валить в Західну  Україну.Казав, що були хлопці з лісу їх заскочили.Спитали хто українці, та й відпустили.А взагалі там таке творилось,що коли дивишся док.фільми , то коси дибки стають.В мене є фільм  ((Спогади про УПА)) Погано,що тільки 3 серії. Одна серія (де розповідається про того Юду, який отримав зірку Героя Радянського Союзу за те,що з великим загоном головорізів,переодягнених в бандерівську форму,влаштовував різню по селах) зникла з інтернету. Навіть було  в фільмі фото всього загону.Ці люди здебільшого герої.Вони знали ,що йдуть на вірну смерть.
  Хто хоче подивитись фільм-напишіть мені: Grossfater@ukr.net , або  в  Skype   (maiister), ICQ  (450-557-354)

wildperson

Цитата: borowed від 23:23, 27 Листопад 2007
Я НЕНАВИДЖУ МОСКВУ,а ще ненавиджу її підкаблучників,і якщо прийде час взяти зброю,я її візьму.....
з нетерпінням чекаю коментів
Стас- знаю що в деяких думках ми розходимося (я по цiй темi маю на увазi), але такi пости треба модерувати! IMHO borowed розпалюе те що заборонено на всiх форумах на планетi. Доповню- на нормальних/не екстемiстських форумах.
Я гуцул в хз якому поколiннi, а дружина на 1/4 украiнка, на 1/4 казашка ,дальше= ойёёё... Далi що?? Чекати вiд borowed при черговому приiздi до тата/мами черги з автомата з-за рогу? Тут дуже багато е що сказати, але головне= той самий екстремiзм на косiвському форумi у деякик вiдвiдувачiв. Може перестанете росiян у всьому винити (про "москалi", яким хочуть образити деякi- прочитайте Тараса Григоровича) Серед тих хто голодомор органiзував- украiнцiв-комунiстiв було не не менше. I мого вуйка (точнiше молодшого брата бабцi, члена УПА), вiдправив в Воркуту сусiд, нiяк не росiянин.