Champions League

Автор IVP, 00:29, 28 Жовтень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Лангольєр

Група А

Порту
Динамо К
ПСЖ
Динамо З

Группа Е

Челсі
Шахтар
Ювентус
Нордшелланд

Juha

Я в шоці... Ніяких Барселони, Реалу, Баварії... Це щось геть не по нашому фарту... Динамо мусить вийти з групи! Тай Шахтар також, але їм трохи більше треба буде постаратися!!!

Жирна_Бойова_Панда

ех, так хотів Реал з Динамою в групі :(
но групи впринципі прохідні.

навіть нема явно вираженої групи смерті, оце найбільше схоже:

Група D

Реал
Ман Сіті
Аякс
Борусія Д

IVP

Цитата: Juha від 19:53, 30 Серпень 2012
Я в шоці... Ніяких Барселони, Реалу, Баварії... Це щось геть не по нашому фарту... Динамо мусить вийти з групи! Тай Шахтар також, але їм трохи більше треба буде постаратися!!!

йо йо, шахтіор вже того року мав рвати групу і виходити з групи, ітог всі знають ))

IVP

Мене вже задовбали коментатори які вирішують яка краща група для укр. клубу, шукають яку легшу. Для вболівальника напевне краще шоб той ж Дніпро грав з Наполі чим з якоюсь "Шмоньою" чи "Нефтчі". Краще програш від Челсі чим від АОПЕЛя.

IVP

Динамо "горить" 3-0, скажіть дякую Тайво, Рафаелю....

Juha

Та жесть!  Я переключила!!!  :(

Жирна_Бойова_Панда

Перключив ше після 20-ї хвини. Алкаша гнати в шию! Дивлюся Реал - МС - оце тру ліга чемпіонів :bu

Жирна_Бойова_Панда

Зеніт доказав, шо кидати 100кк зелені за 2-х гравців - то маразм :indeed

Лангольєр

Та гнати цього Сьоміна треба і призначити тренером Грозного.

IVP

Цитата: Лангольєр від 15:29, 19 Вересень 2012
Та гнати цього Сьоміна треба і призначити тренером Грозного.

не сміши мої капці, якого в сраці грозного ? ) Ше скажи шо газзаєва треба вернути.

Лангольєр

Сміши не сміши,але це один з кращих українських тренерів який розуміє що він робить і плюс при ньому грають українці. А тайвів та інших тре в Гондурас відправити.

Dana Eco-Kosiv

Думаю,якщо ще і кубок програє, то його точно турнуть.

Жирна_Бойова_Панда

Та який Грозний, там Беня безробітний сидить. Якшо уже купили такий "ровер", то і шофер має бути відповідний

Лангольєр