Champions League

Автор IVP, 00:29, 28 Жовтень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Я взагалі не дивилася жодної гри цього сезону ні ЛЧ, ні ЛЄ. Треба буде хоть з Зенітом подивитися...  :drinks:

wildperson

Цитата: Juha від 14:57, 04 Жовтень 2011
Я взагалі не дивилася жодної гри цього сезону ні ЛЧ, ні ЛЄ. Треба буде хоть з Зенітом подивитися...  :drinks:
Як не передумаеш дивитися- стукайся в асю, я тебе перекричу! :crazy: :crazy: :crazy:

KosivArt

Сьогодні матч Ліги Чемпионів «Шахтар» (уа) — «Зенит» (раша).
Початок о 21.45.

wildperson

Цитата: Стас від 19:31, 19 Жовтень 2011
Сьогодні матч Ліги Чемпионів «Шахтар» (уа) — «Зенит» (раша).
Початок о 21.45.
Ненавижу расизм i негрiв. Так що ставлю сьогоднi на наших :crazy:
Згоден з Тiмою, що треба вихiд обох команд, але сьогоднi- "Зенiт"=ЧЕМПIОН :pleasantry:

Жирна_Бойова_Панда

Раша "санвузол", перемога буде наша! :bu

Жирна_Бойова_Панда

мм, а лисий італьяшка нічо так команду зліпив.
а от всю лінію оборони шахти треба розстреляти без суда.

wildperson

Простили ми бразiльцiв, пошкодували.. Ну хай кроти два тижнi порадуються :) Далi буде гiрше :crazy:
P.S.  "Апоель" то знов сюрпризом.. oh

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 23:50, 19 Жовтень 2011
Простили ми бразiльцiв, пошкодували.. Ну хай кроти два тижнi порадуються :) Далi буде гiрше :crazy:
P.S.  "Апоель" то знов сюрпризом.. oh

те шо ви не програли не ваша заслуга, а недопрацювання нашого захисту :crazy:
а апоель тащидь шо ну! oh

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:59, 19 Жовтень 2011
те шо ви не програли не ваша заслуга, а недопрацювання нашого захисту :crazy:
Сам зрозумiв шо сказав? Може "те, що гостi не виграли- кривоногicть нападу"? Просто якщо объективно? На полi приблизно 70% часу панував "Зенiт", а що не забивали- так розстрiляти давно без суду там показово треба 2-3 поцiв-мiльйонерiв.
P.S. Все фiгня, головне гра була дiйсно красива ,справжнiй футбол :plus1

Тарас Пасимок

Зеніт виграв заслужено, а Шахтар мені нагадав в цьому матчі Динамо останніх років  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 20:55, 01 Листопад 2011
Шахтар мені нагадав в цьому матчі Динамо останніх років  :crazy:

во-во... розстріляти всю команду, крім Рибки... на честь нього назвати головну вулицю донецька :)

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:06, 01 Листопад 2011
во-во... розстріляти всю команду, крім Рибки... на честь нього назвати головну вулицю донецька :)
На дошцi знiтовськiй бачив багато побажаннь вiдправити Славу на пенсiю i купити Рибку (а також вернути Тiму з Нiмеччини). Й буде нам ще краще)))

wildperson

Я офiгеваю!!! "Апоел" по першому тайму знов рулить oh Там того Кiпру то... oh :crazy: типу Косiвського району :crazy:
P.S. А "Порту" то аж два рази був чемпiоном в ЛЧ

Juha

Вітаю, wildperson,  :flower Я вчора трохи подивилася. Капець якийсь. А Рибка реально крутий. В мене є один спільний знайомий з ним. То він давно казав, що його даремно не беруть грати в Динамо в основу. Ще до всіх тих приколів з ЦСКА.
Вже з весни буду знову за Барселону вболівати, хоть задоволення трохи отримаю.

Лангольєр

Зеніт реально сильніший.