Champions League

Автор IVP, 00:29, 28 Жовтень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

от саму гру вам приємніше дивитися динамо чи шахтаря?

wildperson

Цитата: ploskonos від 21:04, 26 Листопад 2009
Цитата: Жирна Бойова Панда від 19:54, 26 Листопад 2009

а виграш кубка УЄФА не рахуєм? тай порівняти саму гру Шахти і Динамо - то небо і земля

Ну,тиждень тому "небо" нахапало  від "землі"  три сухих м"ячі.
Але тут я згідний з Juhaю,це не показник,бо гра шо в одних,шо в інших ,дуже нестабільна.
У наших гранд клубах любий день може виявитись критичним down
Я не дивився Динамо з Шахтою, але Динамо з Рубiном було просто малоцiкаво. Рубiн зараз дуже навiть стабiльний, та й Динамо нагорi, але така прагматична гра- НЕЦIКАВА. IMHO- краще, як улюблений "Зенiт", програвати валiдольнi матчi бозна кому, але раз в мiсяць видавати феерiю, що не вiдiрватися. Футбол- для глядачiв, от на ЦСКА вчора було приемно дивитися, Красiч так взагалi!!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: topp від 23:54, 26 Листопад 2009
Цитата: ploskonos від 21:04, 26 Листопад 2009
Цитата: Жирна Бойова Панда від 19:54, 26 Листопад 2009

а виграш кубка УЄФА не рахуєм? тай порівняти саму гру Шахти і Динамо - то небо і земля

Ну,тиждень тому "небо" нахапало  від "землі"  три сухих м"ячі.
Але тут я згідний з Juhaю,це не показник,бо гра шо в одних,шо в інших ,дуже нестабільна.
У наших гранд клубах любий день може виявитись критичним down
Я не дивився Динамо з Шахтою, але Динамо з Рубiном було просто малоцiкаво. Рубiн зараз дуже навiть стабiльний, та й Динамо нагорi, але така прагматична гра- НЕЦIКАВА. IMHO- краще, як улюблений "Зенiт", програвати валiдольнi матчi бозна кому, але раз в мiсяць видавати феерiю, що не вiдiрватися. Футбол- для глядачiв, от на ЦСКА вчора було приемно дивитися, Красiч так взагалi!!

от і я про шо, я на тих рагулів (Динамо) ніколи не міг дивитися, ригати від такого футболу хочеться... а ше зі славетною 87 хвилиною, після якої вони умудряються получити 2 банки... в голові не вкладається, шо там грають люди, які тільки цим і займаються...

Juha

Я вирішила для себе, що матч Динамо - Барселона дивитися не буду. Краще я пожалію, що не побачила якесь позитивне для нас і нереальне чудо, ніж буду нервуватися. :!:  :strong:

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Juha від 19:49, 03 Грудень 2009
Я вирішила для себе, що матч Динамо - Барселона дивитися не буду. Краще я пожалію, що не побачила якесь позитивне для нас і нереальне чудо, ніж буду нервуватися. :!:  :strong:

Знаю,коли і де гратимуть Динамо-Барса,але не маю змоги дивитися той матч через те,що наше кабельне тб не має того каналу,що транслюватиме це сю гру...Мегаспорт-зрадник,УТ-1 немає,Інтер+теж ебсент...
:coffee

ploskonos

пусте вам в голові.От в Одесі футбол:http:  http://vimeo.com/8021203
:crazy:

Juha

Цитата: KVITKA від 23:21, 08 Грудень 2009
Знаю,коли і де гратимуть Динамо-Барса,але не маю змоги дивитися той матч через те,що наше кабельне тб не має того каналу,що транслюватиме це сю гру...Мегаспорт-зрадник,УТ-1 немає,Інтер+теж ебсент...
:coffee
Квітка, а чого в тебе немає на кабельному УТ-1? В мене бабця живе недалеко від тебе, то в неї є. І дома на Монастирькому теж є.
Я рада, що показують на УТ-1. Єдине, що не люблю тих коментаторів. А найбільше люблю коментаторів на Інтері.

Dana Eco-Kosiv

2Juha, не знаю чому нема... wall  хто б міг подумати,що буду тужити за відсутністю УТ-1...
ууу,навіть нема смайлика з рясними сльозами...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 23:02, 09 Грудень 2009
2Juha, не знаю чому нема... wall  хто б міг подумати,що буду тужити за відсутністю УТ-1...
ууу,навіть нема смайлика з рясними сльозами...

там регулярно треба наново сканувати канали, оскільки вони час від часу додаються а телік сам їх не знаходить....

по темі: динамо спочатку здивувало а потім нагадало шо воно всетаки динамо :)

ploskonos

Цитата: Жирна Бойова Панда від 23:22, 09 Грудень 2009

по темі: динамо спочатку здивувало а потім нагадало шо воно всетаки динамо :)

Таааа,для Динамо треба нові правила розробити,шоб матч тривав не більше 85 хвилин down

Жирна_Бойова_Панда

чарівна 87 хвилина  :crazy:

Juha

Сьгодні фінал Баварія - Інтер.
Які думки?
Я думаю, що виграє Баварія, хотілося, що б нас Тимощук зіграв...

BigFAN

я тоже буду за пиво вболівати :drinks: :)

Жирна_Бойова_Панда

4:3 баварія виграє по пенальті   :crazy:

wildperson

Цитата: Juha від 17:32, 22 Травень 2010
Сьгодні фінал Баварія - Інтер.
Які думки?
Я думаю, що виграє Баварія, хотілося, що б нас Тимощук зіграв...
Йо, лиш би дали йому зiграти!
P.S. В спортбарах тут i в тоталiзаторах- 99% за "Баварiю", лиш за то, що "Тiма- наш!!!"