Champions League

Автор IVP, 00:29, 28 Жовтень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

зате вилетіли не від симулянтів і провокаторів :crazy:

Dana Eco-Kosiv

буде капут,якщо Баварія на власному стадіоні тойво... :sarcastic_hand: wall :coffee

Лангольєр

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:43, 26 Квітень 2012
зате вилетіли не від симулянтів і провокаторів :crazy:

Реал якраз і є симулянти і костоломи. І ще й які пенальті не вміють бити)

Жирна_Бойова_Панда

бачив де собака зарита? :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

ну шо, які прогнози на сьогоднішній фінал?

Тарас Пасимок

я за челсі  :) ніколи не любив баварію, але гра покаже!  :)

апд: гра показала шо баварія мала б вигравати 2:0  :crazy:

Juha

Я як справжня українка (ще й западенка), бачу в цьому фіналі протистояння Росії і України. Тому мій вибір очевидний: вболіваю за Баварію  :drinks:

♠S.Y.♠

Так я також за Баварію і Тимощука !!!

Тарас Пасимок

ну шо мала б виграти баварія по грі - один з кращих матчів тимощука за всю його кар'єру на такому рівні  :)

повага  :)

IVP

chelsea нова сила ?

барса сподіваюсь в цій ЛЧ з групи не вийде, або дальше 1/8 не дійде і займе своє 3 місце в ла лізі.

Жирна_Бойова_Панда

мені подобаються обидві команди, але Баварія вже в другий раз у фіналі показує шо в неї наніц відсутній характер. тому радий за Челсі, чуваки реально вистраждали вихід у фінал і перемогу в ньому :bu

Тарас Пасимок

та страждання це саме те слово!  :)

Juha

ЩОсь ми з тими виборами геть за спорт забули  :( Про цілу Олімпіаду ні слова не писали. Вчора було відкриття Паралімпіади. Ми там грозні. Сподіваємося на не гірший результат ніж минулого разу.
А ще вчора нервова гра з Борусією, яку ми пройшли і Динамо вийшло в груповий етап ЛЧ. Чекаємо жеребкування)

Лангольєр

Сьомін далі вибрав тактику - головне не пропустити, а там як піде. Цікаво що з цим буде робити в групі?

IVP

ЛЧ то ЛЧ, а тепер даунбасу треба буде показати ху із ху, це напевне головніше.