Косівські дороги...

Автор dimon, 02:46, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

IVP

В черганівці в "бехи" на тому поліціаї заднє колесо відпало.

anv

Може це такі експрес тести підвіски wall :car

♠S.Y.♠

Шош той полісмен лежачий не відповідає стандартам взагалі .

anv

Хто в курсі яка дорога до Франківська???  :car

ploskonos

Після Стопчатова чистий асфальт

anv

АХТУНГ :car
Креативні косівські майстри + чиновники явно передивились фільмів таких, як "Смертельна гонка". На повороті по вул. Бандери(на місці дріфта автобуса) встановили люк-монстр(зверху наварені "угольники") wall wall wall Будьте уважні!

anv

Був цього тижня в Рожнові і те що там прогреблені віддалені від центру дороги мене здивувало(я відїхав від ценральної дороги десь до 2 км. це була крайня хата по вулиці і всерівно було прочищено) РЕСПЕКТ :applauds
А ввечері можна позаздрити Пістиню. В них на всіх слупах(по ценр вулиці) світлова ілюмінація... ну звісно не Лас-вегас, але всерівно круто :applauds

anv

сижу й спостерігаю, як на перехресті "Люльчука" починають ремонт дороги. Жаль що немає як це все зазняти... мужик з поламаною лопатою і віником з 10-ти стеблин вселяє надію на довговічність ремонту. Цікаво, а якби подзвонити в прокуратуру, щоб виїхали перевірити дотримання норм ремонту, то пошлють мене чи перевірку???

wildperson

Цитата: anv від 10:22, 07 Березень 2013
сижу й спостерігаю, як на перехресті "Люльчука" починають ремонт дороги. Жаль що немає як це все зазняти... мужик з поламаною лопатою і віником з 10-ти стеблин вселяє надію на довговічність ремонту. Цікаво, а якби подзвонити в прокуратуру, щоб виїхали перевірити дотримання норм ремонту, то пошлють мене чи перевірку???
Пошлють всiх :)
1)Прокуратура по дзвiнку не буде навiть рухатися, лиш письмово. На "письмово" з ходу також не буде, вона нормами ремонту не займаеться.
2)Писати треба в державний архiтектурно-будiвельний нагляд. Аргументовано, краще з фото.
3)Якщо не буде вiдповiдi- от тодi вже можна й в прокуратуру, але знов же- не тому що ремонт поганий, а що державна органiзацiя не реагуе на запит.

Приблизно так.

BigFAN

Цитата: anv від 10:22, 07 Березень 2013
так і не найшов чим зняти?

anv

Зазняв... правда ще й сам не дивився. Але обовязково закину бо там є з чого посміятись і поплакати :car

BigFAN

зараз проводять ямочний ремон, шутерцем :car

KosivArt

вчора по Незалежності латали ямки, причому асфальтом

Reality

Цитата: anv від 20:32, 16 Лютий 2013
Був цього тижня в Рожнові і те що там прогреблені віддалені від центру дороги мене здивувало(я відїхав від ценральної дороги десь до 2 км. це була крайня хата по вулиці і всерівно було прочищено) РЕСПЕКТ :applauds
А ввечері можна позаздрити Пістиню. В них на всіх слупах(по ценр вулиці) світлова ілюмінація... ну звісно не Лас-вегас, але всерівно круто :applauds
Мені наприклад та ілюмінація несподобалась, "кіч" повний, ліпше було би однотонне жовте чи біле світло, а нє цвіта радугі )))

Жирна_Бойова_Панда

сьогоднішнє

[вкладення вилучене Адміністратором]