Косівські дороги...

Автор dimon, 02:46, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: Juha від 09:23, 22 Червень 2009
Я чула, що вищесказаний проводить і кампанію проти того, що на Павлика наче зробилили дорогу під шумок повені. Ніби там нічого не позривало, дорога була. А те що навіть не можна було попасти на цвинтар, щоб поховати людину - то все видумки...  :nenayu

Я й кажу:строчить про нецільове використання коштів,напевне фоток з Павлика не бачив.
Та й інші вулиці від повені постраждали:чого тільки варто те,що вся важка техніка через Косів у гори їхала...

KosivArt

Незакінчений тротуар біля автостанції:

KosivArt

Трохи далі до кладки:

KosivArt

Тротуар біля кладки:

KosivArt

Вчора по вул. Незалежності на нормальну дорогу місцями поналивали смоли і засипали дрібними камінцями, тепер ті камінці по всій дорозі і тротуарах.

Шо за акція така? Для чого таке робити? wall

odnosel4anka

шкода, шо так все сумно у вас. Але повірте, що у нас ще гірше все. В нас в Березові взагалі нема ніде кусочка асфальту. Напевне скоро і не буде. Жаль, шо нашадоля така :(

anv

На сьогоднішній день в Косові з дорогами все майже ОК(правда не скрізь і точно не надовго(якість ремонту down)). Тому озбройуємосьhttp://ukryama.com/. З обіцянок організаторів після відправлення заявки латают аж дим іде(можливо й не так хвацько, але якщо завалити заявками то діло рушить :car). Шукаємо ями і вперед...

anv

Обережно каток!!!
На перехресті "Люльчука" прорвало трубу з якої витікає вода і за ніч там утворюється непоганий льодочок. Уже є випадки дтп.

vyluzja Franka

Цитата: anv від 11:01, 23 Грудень 2011
Обережно каток!!!
На перехресті "Люльчука" прорвало трубу з якої витікає вода і за ніч там утворюється непоганий льодочок. Уже є випадки дтп.
...я подумав, що то спецом хтось залив :) може автомайстри без роботи сидять.

anv

Цитата: vyluzja Franka від 09:59, 26 Грудень 2011
...я подумав, що то спецом хтось залив :) може автомайстри без роботи сидять.
Та ні то просто наша влада і автомайстерні - партнери, а ще напевне стоматологи теж в цій банді(є такі дороги, що можуть пломби повипадати)

Шмайсер

Цитата: Стас від 09:25, 24 Червень 2009
Трохи далі до кладки:

Просто супер! Влада працює для людей!

BigFAN

добра гума - залог здоров"я :crazy:

anv

Цитата: BigFAN від 18:14, 26 Грудень 2011
добра гума - залог здоров"я :crazy:
Не завжди. Не ти кудись вїхав, то хтось може в тебе залетіти(а ще гірше,якщо в тебе гума краща, як у того хто ззаду). Тут одною гумою всі дирки не позатикаєш

BigFAN

Цитата: anv від 18:52, 26 Грудень 2011
Не завжди. Не ти кудись вїхав, то хтось може в тебе залетіти. Тут одною гумою всі дирки не позатикаєш
страхуйте ТЗ, або старий добрий паяльник...а якшо серйозно то перед тим як писати про співпрацю влади з автомайстрами та стоматологами треба хоча б троха вивчити скільки у тої влади в бюджеті грошей на дороги і проаналізувати кіко на ті копійки Ви б змогли зробити.

anv

Цитата: BigFAN від 19:07, 26 Грудень 2011
страхуйте ТЗ, або старий добрий паяльник...а якшо серйозно то перед тим як писати про співпрацю влади з автомайстрами та стоматологами треба хоча б троха вивчити скільки у тої влади в бюджеті грошей на дороги і проаналізувати кіко на ті копійки Ви б змогли зробити.
Тоді треба тему перейменувати на "маємо те на що грошей вистачило", а взагалі цікаво побачити тебе захисником влади. А про співпрацю написав не від небажання щось там вивчати, а просто про наболіле в довільній формі. А з того, що ти написав випливає, що ні влада ні дороги в нас не покращаться...