Косівська газета "Гуцульський край" - що скажете?

Автор TweaXL, 23:05, 23 Вересень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Таке пусте стало...
А особливо з новим редактором неадекватним  >:D

І так була не дуже цікава, але крихти можна було знайти!
А тепер - просто жах!
Мені мама кукурудзяну муку і бринзю передає в Київ і загортає в цю газету!
Напевно, з батьками Juha разом ходять передплачувати  :pleasantry:

От як би молодіжну газету заснувати, типа як наш Форум...  :rules

Juha

От до чого в нас тепер районна газета :!: :(
Цікаво було б послухати редактора, що він на це міг би сказати.....

Ілона

Juha, повір мені - краще б ти його не слухала...  :nono:

KosivArt

Але штат залишився старий, деякі статті я розміщую ось тут: http://kosivart.if.ua/

Juha

Стас, так в тому то й проблема, що деякі статті. От зробили б редактором Мудрицьку, тоді все було б по-іншому.

KosivArt

Думаю за будь-якого редактора в газеті будуть політичні, заказні та статті-звіти від влади :)

Juha

Може й так.  :nenayu
А може ця газета й тримається на цих "заказних" статтях!!!

KosivArt

Може, але добре шо взагалі є газета в Косові  :coffee

Жирна_Бойова_Панда

до кінця цього тижня очікуйте запуску офіційного сайту газети "гуцульський край", там будуть всі їхні статті, які будуть постійно оновлюватися... і таке.. як запущу сайта, то напишу тут адресу..

Жирна_Бойова_Панда

отож, вже працює офіційний сатй газети "Гуцульський Край" [покищо beta :)], його адреса _www.gk.kosiv.org.ua - тут ви можете знайти свіжі публіації та багато всякого цікавого.

wildperson

Еней! А де ж в1н працюе? В мене- н1!
цитата: gk.kosiv.org.ua it's self is not shared. (Hosted in stealth mode by a premium paying subscriber).

KosivArt

wildperson

ОО! Стас- дякую!
P.S. ?До реч1 в курс1, що на форумах= звернення на "Ви" розц1нюеться як образа :-)) Я саме про форуми, не про реал, в реал1 якраз навпаки. Не ображайся, будь ласка.

KosivArt

Вроді не перший рік в інтернеті, але такого шось не просік :) То ми "йдемо на ти"? ;)

wildperson

Цитата: Стас від 20:23, 11 Серпень 2008
Вроді не перший рік в інтернеті, але такого шось не просік :) То ми "йдемо на ти"? ;)
та звичайно на ти :-)) , тут ще нюанс- коли р1вень поваги до в1зав1 сильно падае- з "ти" переходять на "ви". Я на мало яких форумах живу, але то вже майже як закон, може антимальвара не п1дтримуе цього, а так- б1льш1сть