Укртелеком - наш любимий...

Автор TweaXL, 17:34, 23 Вересень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Цитата: as_tar від 18:13, 15 Грудень 2010
Щоб підключити треба було провести новий кабель за 150 грн. Але навіть після цього або телефон шумить і нічого не чути або працює телефон і відповідно не працює інтернет. Зараз, щоб подзвонити з домашнього треба відключати модем ололо
Кликали 3-4 монтерів - всі говорять різну причину - не хоче ремонтувати жоден!!
У вас теж так?

У мене схожа ситуація, тиждень на місяць шуми в слухавці і інтернет не працює :(

julio

Бггг.

Киньте лінк на цей топік на сайт центрального офісу Укртелекому  :crazy:

s19or

Цитата: as_tar від 18:13, 15 Грудень 2010
Я користуюсь інетом від Укртелекому 3 місяці (в Києві був ок провайдер, -- типу 512, але торенти качало по 5-6 мегабіт за секунду)

В Косові тариф 1+ за 100 грн.

Щоб підключити треба було провести новий кабель за 150 грн. Але навіть після цього або телефон шумить і нічого не чути або працює телефон і відповідно не працює інтернет.

Зараз, щоб подзвонити з домашнього треба відключати модем ололо

Кликали 3-4 монтерів - всі говорять різну причину - не хоче ремонтувати жоден!!

У вас теж так?
Шось подібне:)

Були часті дисконекти які тривали від години до дня, в локальній дирекції при зверненнях  нічим непомогли. Почав дзвонити на їхню гарячу лінію 0 800...  десь після 4-ох (!) залишених заявок і робіт монтерів по кожній заявці. Ситуація в порівнянні покращилась дисконекти бувають небільше разу в тиждень
Незнайомий зі Степаном якого тут всі хвалять, але після спілкування з тіточками з локального телекому враження не найліпше.
Пробуй вирішити через 0 800...

Тарас Пасимок

Цитата: s19or від 20:29, 15 Грудень 2010
Шось подібне:)

Були часті дисконекти які тривали від години до дня, в локальній дирекції при зверненнях  нічим непомогли. Почав дзвонити на їхню гарячу лінію 0 800...  десь після 4-ох (!) залишених заявок і робіт монтерів по кожній заявці. Ситуація в порівнянні покращилась дисконекти бувають небільше разу в тиждень
Незнайомий зі Степаном якого тут всі хвалять, але після спілкування з тіточками з локального телекому враження не найліпше.
Пробуй вирішити через 0 800...

хах, якби я туди разів 15 не дзвонив на 0 800... - хто б мені інтернет в Косові провів за 1 місяць))))

s19or

Цитата: as_tar від 00:28, 16 Грудень 2010
хах, якби я туди разів 15 не дзвонив на 0 800... - хто б мені інтернет в Косові провів за 1 місяць))))

ну тоді ти сам знаєш як і через шо то всьо робиться )

Натафка!

взагалі "стрьомна" якість... ніц не тягне! :king :scary

wildperson

Тема вже на 4 сторiнки..., як же я в Пiстинi без Павутини?, ви мене чим дальше... wall wall wall невже все так погано? Можно позитив?

KosivArt

а хто знає чи працює ОГО в Рожнові?

ploskonos

Вроді тільки  в Косові і Кутах.

Тарас Пасимок

кста, якраз на Новий Рік впав інет (злетіли настройки модему) - перепрошили модем за 30 грн. і шуми в телефоні пропали! Чи надовго?)

П.С. Тарифи і ціни в Косові вже давно не відповідають реаліям, адже навіть в смт. Копичинці (населення менше, ніж Косів, не районний центр), що на Тернопільщині - інет швидший і дешевший (укртелеком)!

IVP

А нашо за перепрошивку платити 30 грн. ?  Сам не пробував перепрошити ? В тебе модем з Wi-Fi ?

Тарас Пасимок

в мене звичайний провідний D-Link  :incar сам не пробував, бо ще не злітали настройки - це перший раз за пів року :)

кста будь ласка вже кілька років пишеться окремо, а смайлик на форумі каже, що через дифіс :please: :)

Galen

Цитата: ploskonos від 16:54, 25 Грудень 2010
Вроді тільки  в Косові і Кутах.
І Яблунів має ОГО, вже давно.

KosivArt

тепер за 100 грн є ОГО на 2 мбіт

IVP

зато більше нема ого 24 мегабіти, а тільки 10 за 170, за 30 грн. скинули 14 мегабіт, капец тарифи.