Укртелеком - наш любимий...

Автор TweaXL, 17:34, 23 Вересень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KS_Zero Cool

Якщо все буде люкс, то є надія що цього року Москалівка побачить інет "ОГО" і кращі лінії, але це ще під легоньким питанням..! (в основному слабша надія на ліпші лінії)..!

TweaXL

Цитата: KS_Zero Cool від 13:44, 18 Лютий 2008
Якщо все буде люкс, то є надія що цього року Москалівка побачить інет "ОГО" і кращі лінії, але це ще під легоньким питанням..! (в основному слабша надія на ліпші лінії)..!
Ух-ти, порадував))) Якщо все буде люкс, то є надія що буду жити десь там поближче до Москалівки, тоді і буде в мене ОГО)))

Жирна_Бойова_Панда

аааа! в мене паніка! :D
укртелеком (відкритий доступ) почав більш-менш нормально працювати!!! ;) такшо я тепер навіть можу рубати вдома в лінійку НА 2 ВІКНА!!!:D

IVP

Ну і шо з тим ОГО! ?
Поклали б інет на москалівці і він би згодом все окупив назад.
Багато знайомих хочуть якісного інтернету.
Ато граються з тими спутниковими і  іншими...
Надіюся шо ОГО! все таки буде на Москалівці, якщо б літом, то б взагалі круто...
Думайте  скоріше  і якісніше!!!!

KS_Zero Cool

Встановлення апаратури залежить не від нашого Косівського Укртелекому, а від  людей, які стоять на кілька щаблів вище!  :) Скажу чесно, бачив лівим оком плани встановлення апаратури ADSL. (пише що в ІІ кв. буде встановлено апаратуру на Москалівці та в Яблунові, і 150 портів на Косів додадуть).  Але тс....  :blush2:
Але такий варіант, що частина з цих планів може й не справдитись, хоча моя думка що Москалівка 100% отримає "ОГО"
Панове "спокойствие и только спокойствие"  :) і все буде цудовнє!  :)

Reality

ОГО то Огогого який нет  :good: , Тож брати - не питати.... шеб скоростя добавили до 1 Мбіта, то булоб ще Огогошніше :)

Mol'far

Вони вже замучили з тими портами то вони будуть на початку Травня,то в кінці,то тепер вже в Червні!а коли насправді???

KS_Zero Cool

я ж вище писав що орієнтовно в червні будуть порти.! Я не можу точно знати, це не я рішаю.! (нажаль).
та пидождіт троха.. і так пів року чекали то що рішає ще місяць почекати.. основне щоб лінія по параметрах підходила під "ОГО" (щоб менше мороки було).
І ше одне.. хлопци і дівчата хто хоче на Москалівці інету цього бадьорого, дзвоніть мені на 2-46-38 щоб я вас у списочок бажаючих вписував. щоб можна було попередньо лінії переміряти! :)  :) :!:

Mol'far

А хто хоче на Монастирський ?То куди дзвонити?)))

IVP

Не lpdjyb нікуда ))))Ти впевнений шо його там нема ?

Mol'far

Хто знає чи є вільнйи порти на монастирському вже??

KosivArt

Краще напиши Степану ( робочий телефон 24638), він працює у відділі інтернету.

odnosel4anka

до речі, дуже хороша людина Степан, ніколи ще не відмовив в допомозі. Хочу йому подякувати за це.

Тарас Пасимок

Я користуюсь інетом від Укртелекому 3 місяці (в Києві був ок провайдер, -- типу 512, але торенти качало по 5-6 мегабіт за секунду)

В Косові тариф 1+ за 100 грн.

Щоб підключити треба було провести новий кабель за 150 грн. Але навіть після цього або телефон шумить і нічого не чути або працює телефон і відповідно не працює інтернет.

Зараз, щоб подзвонити з домашнього треба відключати модем ололо

Кликали 3-4 монтерів - всі говорять різну причину - не хоче ремонтувати жоден!!

У вас теж так?

Жирна_Бойова_Панда