KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« : 12:19, 27 Серпня 2007 » |
|
Смачні страви, гуцульська музика, хороший настрій та приємні враження! На вихідних колиба постійно замовлена - банкети, дні народження, хрестини і т. д. А в будні можна гарно посидіти та скуштувати страви гуцульської кухні. Ресторан «Колиба»
|
|
|
|
|
TweaXL
Постійний відвідувач
Репутація: 5
|
|
« Відповідь #1 : 01:08, 23 Вересня 2007 » |
|
Приємний заклад з помірними цінами. Приємно туди ходити, особливо коли знаєш що йдеш до родичів.
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #2 : 01:10, 23 Вересня 2007 » |
|
Навіть так
|
|
|
|
Reality
Постійний відвідувач
Репутація: 8
|
|
« Відповідь #3 : 14:02, 31 Травня 2008 » |
|
Так, Колиба не втрачає репутацію, смачно та недорого, непоганий краєвид на гори , коли виходиш на перекур. Я там родинні свята завжди замовляю
|
|
|
|
Juha
Ст. модератор
Репутація: 77
My little dream )))
|
|
« Відповідь #4 : 09:42, 02 Червня 2008 » |
|
В "Колибі" завжди така файна забава виходить, як ні в одному іншому місці в Косові. Просто супер!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми там завжди стараємося зустрічі з однокласниками організовувати, головне, щоб місце було вільне.....
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #5 : 16:29, 19 Січня 2011 » |
|
А де там поблизу краще (окрім Водограю)?
колиба біля турбази
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Весна
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #6 : 16:54, 19 Січня 2011 » |
|
колиба біля турбази Ми дуже хотіли в колибу, але нам сказали, що у Косові немає справжньої колиби, (що справжня сгоріла чи спалили) Але влітку збираємося знову приїхати, тоді ще туди навідуємося. Дякую за відповідь
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #7 : 19:23, 19 Січня 2011 » |
|
Справжні колиби були колись в горах,у чабанів.А всі ресторани,стилізовані під колиби,звичайно,є несправжніми,і та що в Косові,і та ,що згоріла в Соколівці.і всі інші. Що стосується косівської - мені особисто подобається,як і всім моїм гостям,яких туди привозив.Повний набір страв гуцульської кухні,всі ці невід"ємні бануші,гриби і т.д. Файний заклад.
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #8 : 22:06, 19 Січня 2011 » |
|
Справжні колиби були колись в горах,у чабанів.А всі ресторани,стилізовані під колиби,звичайно,є несправжніми,і та що в Косові,і та ,що згоріла в Соколівці.і всі інші. Що стосується косівської - мені особисто подобається,як і всім моїм гостям,яких туди привозив.Повний набір страв гуцульської кухні,всі ці невід"ємні бануші,гриби і т.д. Файний заклад.
та в колибі кухня люкс , але я також хотів би бачити ті старіші інтер"єри і ватру посередині. якшо крива Американської мрії нармально поверне я таку десь побудую і відкрию, і буду там шеф-поваром. під Буковельом була така, але вже усрали новим ремонтом .
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #9 : 22:22, 19 Січня 2011 » |
|
Це так,якщо критерієм "справжності" є ватра посередині і старий інтер"єр - то в Соколівці була справжня.Але кухня мені більше в косівській подобається.
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #10 : 22:34, 19 Січня 2011 » |
|
Це так,якщо критерієм "справжності" є ватра посередині і старий інтер"єр - то в Соколівці була справжня.Але кухня мені більше в косівській подобається.
під Буковелем крутіша була, там ше "дехтєрь" з "шмайсеом" висіли,купа кугелів, каски різні...., двері поклеєні шишками, підлога в торець з колотого брусу, столи і крісла - пиньки і дим стоїть хоть сокиру вішай, оце по моїх кретеріях модна колиба.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #11 : 13:06, 20 Січня 2011 » |
|
під Буковелем крутіша була, там ше "дехтєрь" з "шмайсеом" висіли,купа кугелів, каски різні...., двері поклеєні шишками, підлога в торець з колотого брусу, столи і крісла - пиньки і дим стоїть хоть сокиру вішай, оце по моїх кретеріях модна колиба.
Колиба коло турбази в косові - файний заклад - сало з часником, шашлик, гриби, банош, бринза там ВАХ... ... я теж за те аби ватра в середині була тоді атмосфера така класна, вогонь потріскує і плюс виходиш а все пахне димком - ото для туристів супер приїхали додому а спогади ще "пахнуть" від куртки або светра
|
|
|
|
Весна
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #12 : 14:36, 20 Січня 2011 » |
|
Будуйте СПРАВЖНЮ колибу!! Цим Ви привабите багато туристів, бо такого ніде не побачиш, не відчуєшь, не з'їш.
|
|
|
|
Burkut
Фахівець
Репутація: 12
|
|
« Відповідь #13 : 18:05, 20 Січня 2011 » |
|
не правильно. як буде багато туристів, то буде й колиба. колиби є, ми от були здається в лазещині. але домовлялись за день, бо просто вона працює під замовлення. місцевим воно не так цікаво, а туристів там мало(вони все-таки трішки в стороні від курортів. а туристи-пішоходи не зупиняються в колибах, бо йти треба). зате в тій же яремчі колиб з мангалом посередині чимало, щоправда всі вони якісь не такі - просто гендель.
попит породжує пропозицію, а не навпаки
|
Радість — це те, що дається з боєм. Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #14 : 18:19, 20 Січня 2011 » |
|