Вибори до ВРУ 2014

Автор anv, 19:00, 09 Жовтень 2014

Попередня тема - Наступна тема

anv

boykohuligan

А ніхто себе не запитуав, хто фінансує цього малого мажоріка Григоришина? Малі гівнюхи рвуться до влади. Якби його пролюструвати... down

KosivArt

anv

Роман Матейчук
www.youtube.com/watch?v=zKWK__oG43Q

anv

anv

Жирна_Бойова_Панда

Так сі стало, що буду на цих вихідних в Косові і піду голосувати :bu За партійними списками визначився вже давно, а от глянув на мажоритарників і це ..ний 3.14здец, хто тут "менше зло"?

Жирна_Бойова_Панда

Надибав такий от комікс в інтернетах :ce Тож як треба вважати, що твої виборці тупі барани і не помітять під кого ця картинка заточена :nea:

Тарас Пасимок

Передвиборчий скандал(Григоришин vs редакція газети "Гуцульський край" vs волонтери "Свій за свого")

http://youtu.be/wsWzCiFVIi8

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:06, 23 Жовтень 2014
Надибав такий от комікс в інтернетах :ce Тож як треба вважати, що твої виборці тупі барани і не помітять під кого ця картинка заточена :nea:

мені пропонували таке розмістити в групах місто косів, я звісно відмовився

Жирна_Бойова_Панда

Тобі в будь-якому випадку треба було брати гроші і розміщувати де просять з поміткою "політична реклама", грошей на АТО замало не буває.

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 03:56, 26 Жовтень 2014
Тобі в будь-якому випадку треба було брати гроші і розміщувати де просять з поміткою "політична реклама", грошей на АТО замало не буває.

це чорний піар і я теж несу відповідальність за розміщення інфи - багато різного пропонують, але мені ще в цьому місті жити

Жирна_Бойова_Панда

KPI такого поста до смішного мізерний (що і підтверджують попередні результати) так, що можна розміщувати.

Тарас Пасимок

За попередніми даними лідирує Соловей, друге місце Гладій

KosivArt