Військова агресія Пукіна

Автор BigFAN, 20:03, 04 Березень 2014

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

походу нема цієї теми, хотілось би почути думку жителів раши

BigFAN

BigFAN

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

BigFAN

Петро, хотілось би почути які думки українців проживаючих в раші, відносно намірів ботоксного карлика воювати з Вашими земляками що живуть в Україні?

wildperson

Цитата: BigFAN від 15:02, 05 Березень 2014
Петро, хотілось би почути які думки українців проживаючих в раші, відносно намірів ботоксного карлика воювати з Вашими земляками що живуть в Україні?
Ну раз вже питання конкретно до мене...

Нi знайомi украiнцi нi росiяни- НI один не збираеться з кимось воювати, тим бiльше когось окуповувати.

АЛЕ.

Абсолютна бiльшiсть пiдтримуе "ботоксного карлика". Чому? Тому що в Киевi й не тiльки- зараз повний бардак i анархiя. Керувати реально нема кому. А пiд боком пiв-десятка Чорнобилiв й кiлька сотень пiдприемств не менше страшних. Чорнобиль аукнувся аж в Швецii.
Звичайно якiсь олiгархи щось собi вигадують (простi люди мають з того лиш падiння курсу валюти), але основна думка людей- аби було все спокiйно. А щоб було спокiйно- треба якусь владу нормальну. Кролик- не тягне( А той, що там з автоматом на сесiю прийшов- тим бiльше. Я би голосував за Клiчка. Може й наведе порядок. Бо поки що- повний дурдом. А я ж не лиш РТР дивлюся, вже писав що абсолютно рiзнi джерела стараюся, аби скласти реальну картину. На сьогоднi- картина абсолютно невтiшна.

P.S. Ну а якщо ще про Пу- як би до нього не вiдноситися, але на iдiота не схожий. Злодiй, як всi вони, але не iдiот. Тому воювати нiц нiхто не збираеться. З росiйськоi сторони. А от всякi ярошi- хз.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 16:03, 05 Березень 2014
Тому що в Киевi й не тiльки- зараз повний бардак i анархiя. Керувати реально нема кому.

Інфа 100%?

BigFAN

Цитата: wildperson від 16:03, 05 Березень 2014
Ну раз вже питання конкретно до мене...

Нi знайомi украiнцi нi росiяни- НI один не збираеться з кимось воювати, тим бiльше когось окуповувати.

АЛЕ.

Абсолютна бiльшiсть пiдтримуе "ботоксного карлика". Чому? Тому що в Киевi й не тiльки- зараз повний бардак i анархiя. Керувати реально нема кому. А пiд боком пiв-десятка Чорнобилiв й кiлька сотень пiдприемств не менше страшних. Чорнобиль аукнувся аж в Швецii.
Звичайно якiсь олiгархи щось собi вигадують (простi люди мають з того лиш падiння курсу валюти), але основна думка людей- аби було все спокiйно. А щоб було спокiйно- треба якусь владу нормальну. Кролик- не тягне( А той, що там з автоматом на сесiю прийшов- тим бiльше. Я би голосував за Клiчка. Може й наведе порядок. Бо поки що- повний дурдом. А я ж не лиш РТР дивлюся, вже писав що абсолютно рiзнi джерела стараюся, аби скласти реальну картину. На сьогоднi- картина абсолютно невтiшна.

P.S. Ну а якщо ще про Пу- як би до нього не вiдноситися, але на iдiота не схожий. Злодiй, як всi вони, але не iдiот. Тому воювати нiц нiхто не збираеться. З росiйськоi сторони. А от всякi ярошi- хз.
звідки ти дізнався що в Києві бардак і анархія? коли успів відвідати столицю?
як ти встановив нездатність нової влади до керумання АЕС та всією країною?
виходячи з твоїх міркувань, роблю висновок що частині зброяниих сил раши.насрати на ботоксного карлика і вони самі по собі почали військову інтервенцію проти України. я правельно зрозумів?
і основне питання до тебе; яким чином ти висловлюґш свою громадську позицію відносно припинення військової агресії до України?

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:46, 05 Березень 2014
Інфа 100%?

Ну а нє.Скажав же Пукін - анархія,нєлєгітімниє.Пора назад кликати Яника,шоб вернув порядок.
(це ж треба таку хрєнь нести).

IVP

Походу Петро зазомбований кисєльовим і не в курсі всіх подій в Україні.

wildperson

Не в то вiконце? Можливо. А для багато кого в то.
Задовбали з революцiями. Iнфа- вiд сестричок. Недавно з Киева, тепер вони у Львовi. Не на майданах (хоча молодша по вулицях якраз ходить), а в онкологiчнiй лiкарнi (в четвер фiнальний дiагноз, що у моеi старшоi рак, я ще вiд мами не вiдiйшов). Лiкарi гривнi не беруть, виключно бакси. Приват грошей вiддае з тяжким скрипом, незнамо що скаже завтра. Це порядок/стабiльнiсть? Й причому тут Пу/Ян? Й де агресiя? Агресiя- це Коломойський з Ахметовим. А хто не в курсi- це не про мене, й про зазомбований також.

BigFAN

печалька що Петро проігнорував мої запитання :(
здоров"я старшенькій!!!!!

ploskonos

Ну якшо для тебе те,коли взятки беруть в гривнях - порядок,а коли в доларах - бардак - ноу квешченс...

BigFAN