Сушка для грибів-фруктів

Автор KosivArt, 10:57, 12 Вересень 2013

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Шукаю велику сушку для грибів, яблук та ін. фруктів. Чув що є непогані вітчизняні. Хто чим користується? Порадьте модель-назву або де купити.

ploskonos

Користуюсь і продаю Зельмери.
Об"єм 11літрів,та що потужністю 300Ват висушує гриби при повному завантаженні за добу.520-ватна швидше.Нарікань від клієнтів не було,ремонтів поки що теж.2 роки гарантії.
Порівнював з китайськими Ротексами - ті такий об"єм продукту просто не можуть просушити.

KosivArt

ploskonos

Завтра приїдуть,хіба поміряю й відпишу.

ploskonos

KosivArt

малувата, хіба зразу зо три брати

вибрав вінницький «Садочок»

ploskonos

KosivArt

Трохи більшу — Садочок – 1М: 5 великих піддонів.

ploskonos

За ті гроші 8 зельмерів виходить.
Напиши з часом свої враження по експлуатації,цікаво.
По Зельмеру скажу так:ладуєш грибами всі лотки повністю,за добу висушені ідеально,білесенького кольору,просяться в слояк.

KosivArt

А скільки яблук лізе в зельмер?

wildperson

Ви мене в депресiю загнали темою :( Маю мiшок яблук i 2 вiдра сливок й вже не знаю що з ними робити (солодке не iм). Але купити таку фiгню в мiську квартиру (що буде використовуватися пару тижнiв в роцi- не готовий.

KosivArt

На балконі можеш сушити або на сік пустити.

ploskonos

Цитата: Стас від 22:37, 15 Вересень 2013
А скільки яблук лізе в зельмер?

Об"єм її 11,5л,забивається повністю,в кілька шарів,а скільки важить 11.5літрів яблук чи грибів - не знаю,не важив.

wildperson

Цитата: Стас від 23:23, 15 Вересень 2013
На балконі можеш сушити або на сік пустити.
Не маю балкону (1 поверх), дружина потихоньку варить, але ж я солодке не.. Я хотiв шушениць, та не маю де, на газi то не гуд. Якби мав би де позичити сабж.., а так лишаюся без компоту :(

ploskonos

До речі,дорожчі моделі Зельмерів мають особливість:у них лотки складаються один в одне,за рахунок чого апарат займає мало місця .