Вгадай місце по фотографії!

Автор KosivArt, 17:16, 05 Листопад 2012

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

От класна фотка,і хоча на ній все написано,мало хто вгадає,де це місце.

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

ploskonos

Так,тут де стоїть хлопчина -  тепер поворот вулиці Тихої над річкою,вище була гребля,з неї йшла Млинівка вздовж теперішньої Тихої до млина,який був в районі ДОСААФу.Залишки дамби,ті,що під протилежним берегом,і зараз можна побачити в куті ділянки,на якій розташовано Скіф-Авто.
Дід розказував,що ловили рибу таким методом- брали великий плетений  плоский кошіль,і сідали на греблі,риба ішла проти течії,вискакувала з води,треба було встигати підкладати кошіль.
В часи,коли зроблена фотографія,там була одна хата справа  від млинівки - мого прадіда.Позаду фотографа був луг до самого кутського моста.
На ньому в Першу Світову стояли  обози австрійської армії.

anv

Класна тема :good: + класні фото :plus1 Лиш якесь в мене таке відчуття, що давно було краще, як в наш час.

Burkut

хм... тут ще треба б питати й час, коли фото зроблено, бо якби на останній не було напису знизу, то цілком могла б зійти за 50-60 роки(тоді в союзы і якість фото була така ж, і вдягалися так же), хоча тоді вже мабудь було там набагато більше забудови
Цитата: anv від 21:39, 06 Листопад 2012
Лиш якесь в мене таке відчуття, що давно було краще, як в наш час.
таке відчуття завжди є, коли дивишся старі фото - і вода зеленіша і листя мокріше :)
і чим більше місто, тим сильніше це відчуття, бо забудовують у нас жахливо, але це вже зовсім офтоп

KosivArt

А що це за місце?

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

спалився :)

а точно Сопка? шось хребет на задньому плані зависокий мені здається :coffee

Лангольєр

та, на якусь чорногору більше смахує

KosivArt

Ну, але оригінал підписано «Вид Косова — фотолистівка (Сеньковський, 1938)»

Може в 38 році Сокільський був вищий або Чорногора ближче :)

KosivArt

Листівка з Косова

Що за місце?

IVP

Ну десь від податкової до ринку

KosivArt

десь так, цікаво шо видно опору мосту

Dana Eco-Kosiv