Сайт Косівської центральної районної бібліотеки

Автор KosivArt, 11:18, 16 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Буде.

Але основний акцент — це краєзнавчі матеріали. В наступному році планують відкрити дитячий інтернет-клас, можливо це прискорить наповнення сайту.

Juha

Звичайно цікаво. Але для дітей є дитяча бібліотека. Можливо можна було б сайт для обидвох одночасно. Я просто не маю ані найменшого поняття як зараз відвідують кожну з цих бібліотек, просто в дитячу ми активно ходили (в нас там був свій клуб ерудиту). І шкода би було, щоб одна з них втратила актуальність, що могло б статися навіть після створення такого інтернет-класу.

KosivArt

я мав на увазі, що школярі поможуть з оцифруванням матеріалів.
Дитяча бібліотека не втратить актуальність — «Тореадори з Васюківки» можна знайти лише там :)

Juha

Цитата: Стас від 23:16, 27 Листопад 2010
..........«Тореадори з Васюківки» можна знайти лише там :)
:)
Стас, ти знаєш, цю книжку можна сміливо і в дорослу  :!:

KosivArt

Продовжую наповнювати сайт статтями, але вигляд і структура вже готові, прошу глянути http://kosivlibrary.if.ua/

julio

Цілком прийнятно.
Лиш шрифт основного тексту не подобаєтся.
На ЛСД-моніках важко читається.
А в комплекті з футурісом не має вигяду воопсчє.

KosivArt

а мені подобається :coffee хоча можна буде замінити на таймс

Легенди Косова: про Гук, баню, замок, озеро та ін.

wildperson

Цитата: Стас від 21:49, 05 Грудень 2010
...хоча можна буде замінити на таймс...
А зараз який? Я звичайно не дизайнер :blush2: але все таки за арiал, а головне шрифт побiльше, бо цей маленький.

KosivArt

Цитата: wildperson від 23:07, 05 Грудень 2010
А зараз який? Я звичайно не дизайнер :blush2: але все таки за арiал, а головне шрифт побiльше, бо цей маленький.

constantia,'hoefler text','palatino linotype' — в кого який є в системі, той перший і показується

wildperson

Цитата: Стас від 23:19, 05 Грудень 2010
constantia,'hoefler text','palatino linotype' — в кого який є в системі, той перший і показується
Дiкавать за лiкбез, вiк живи... :) , ще б розiбратися як в системi по дефолту поставити арiал12 :)
А легенди повчальнi (ще й з врахунком того,що перекликаються з окремими темами форуму), буде настрiй- прокоментую на сайтi :coffee

KosivArt

це все serif — шрифти з засічками, аріал не підходить

KosivArt

За 2012 рік на сайті бібліотеки 38550 відвідувачів переглянуло 53999 сторінок.