Фестиваль «Полонинське літо», с. Верхній Ясенів

Автор IVP, 11:53, 17 Квітень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Лангольєр

Було стандартно - сплошний фольклор (це ше норм) і Іви Бобули. Я відео потім кину там моя знайома виступала, вона академічну музику валить. То мені вдалось.

verchovyna.at.ua

verchovyna.at.ua

Як стало відомо, цьогорічний фестиваль "Полонинське літо - 2013" відбудеться 16 червня у мальовничому куточку Верхнього Ясенова - урочищі Запідок. Саме тут вже протягом кількох років поспіль гості зможуть відчути справжній дух Гуцулії: послухати неповторні мелодії і звуки музичних інструментів, поринути у глибину народних пісень, побачити вистави аматорських колективів, а також скуштувати екологічно чистих продуктів місцевого виробництва. Крім цього, на гостей чекають "Гуцульські богатирські ігри" та, як завжди, святкова лотерея та розіграш призів, серед яких сувеніри, мед, бринза та навіть живий баранчик, який є головним винуватцем свята.
Організатори та адміністрація сайту рідного міста verchovyna.at.ua щиросердечно запрошує всіх відвідати цей прекрасний захід.
Програма на сайті http://verchovyna.at.ua/load/poloninske_lito_2013/1-1-0-11
Всі на фест  :car  :car  :car

ploskonos

"Гуцульські богатирські ігри"   то ви гуцули,чи богатирі?
Бо як  моцні гуцули - то легіні.
А богатирі це Альоша Попович і Добриня Нікітіч.

KosivArt

йо, ше Ілля Муромєц ;)

Добре би махнути на фест ровером, є бажаючі? Головне би не було традиційного дощу.

IVP

Можна спробувати проїхатись, то десь скік км ? :)

KosivArt

З Косова головне вилізти на Буківець, звідки вже недалеко. А ось вертатись вже важче, бо вверх на Буківець треба тручєти ше й пару літрів живого пива :)

Ось тема з попередніх велотріпів на фест.

KosivArt

дивно, але дощу не було :)
хто їздив на фест?

KosivArt

Фотографії з фестивалю «Полонинське літо»знимкувала Оля Гордійчук

Докидайте свої фото в альбум!

Galen

Гарні фото :bu Дуже хотіла поїхати, та гуляла на весіллі. Вже на наступний рік точно поїду.