Вело gadgets

Автор IVP, 13:54, 14 Квітень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Burkut

якщо він цільний(наприклад шимано) то треба мити мийкою ланцюга або ж старою зубною щіткою з якимось розчинником.
якщо ж він на замочку(срам, кмц), то зняти його, кинути в пляшку з тим же розчинником, побовтати кілька хвилин, залишити в пляшці на якись час, щом відкисло, знов побовтати, витягнути, промити водою.
після того витерти, дати висохнути(та вивітритись розчиннику) та змастити. після того, як ланцюг змастили, бажано теж деякий час не чіпати велосипед(сучасні мастила часто складаються з речовини(наприклад тефлону) та розчинника і йому треба вивітритись. якщо ж поїхати відразу, то є імовірність. що ланцюг надто швидко забрудниться) а перед стартом протерти його ганчіркою, щоб забрати зайве мастило.

в якості розчинника можна використовувати гас чи будіваельні розчинники, бензин калоша чи війтспірит. я тримаю байк в квартирі, тому, щоб не смердів, використовую в якості розчинника рідину для миття автомобільних двигунів ззовні.. вона ароматизована і не смердить.
також можна використовувати воду з миючими засобами(фейрі чи пральній порошок), але вони вимивають гірше

KosivArt

Сумка Kellys Express пройшла перше випробування добре :good:

IVP

Прикупив собі недавно рукава з тату, як писало на сайті, використовуються для велокатання, бо захищають від сонячних опіків шкіру рук. Коли прийшла посилка, провірив якість (до речі в комплекті 1 рукав, так шо зразу треба замовляти 2) якість хороша, не пахне хімікатами чи ше чимось, коли одягаєш на руки, ніякого дискомфорту немає, розмір один розтягається на любі руки, ну крім дитячих ).

-Защитить руки от вредного воздействия солнечных лучей
-Отлично подходит для различных мероприятий на свежем воздухе, такие как гольф, теннис, рыбалка, бейсбол, скалолазание, отсадки, велоспорт, футбол, вождения и т.д.
-Также могут быть использованы как татуировки рукава для рук
-Материал: Ткань, рукава сделаны из 100% эластичного и нелиняющего нейлона
-Вес нетто: 12 г / 0,42 унций
-Длина: 455 мм / 17,745 дюйм
-Рука Ширина: 106 мм / 4,134 дюйм
-Наручные Ширина: 78 мм / 2,73 дюйм
-Примечание: Структура рукава могут быть направлены на случайные

Від себе, їх захист від сонячних променів я ще не провіряв, але можу сказати, що дискомофорту вони не створюють, виглядають класно, здалека виглядає як справжнє татуювання, особливістю для мене було те, що в них достатньо прохолодно ходити, напевне через спец. матеріал і тисячі мікродірок повітря проходить краще і охолоджує шкіру. Буду проводити тестування уже з нового сезону і сподіваюсь, що вже не буду мати таких  опіків як цього року =)

KosivArt

треба ше таку панчоху на шию :)

IVP

Треба ше з шиєю шось придумати, як варіант повязку з бандани )

Жирна_Бойова_Панда

Для шиї замовив собі такі 2 штуки, мають приїхатив середу, тоді і дам відгук

Burkut

для шиї суперська штука бафф
китайці вже досить якісно їх підроблюють і продають за копійки. щоправда китайських віндстоперних я не бачив, а вони суперська штука для катання на лижах/снб взимку.
щоправда з китайцями там як завжди лотерея - іноді їх бандани майже не відрізняються від оригіналу(у мене 5 справжніх бафів, тому є з чим порівнювати), а іноді буває синтетичне лайно, що скрипить в руках і ніфіга не працює. при цьому у моїх друзів був випадок, що раз замовили і прийшли чудові, а через місяць в того ж селлера брали і було ацьке гуано. але там ціни смішні, то й ризикнути не страшно.
стосовно рукавів, так оригінальні продають лише парами, і ті китайські, що я бачив, теж були парою. але оригінали були в той час не сильно дорожчі за китай, то я й плюнув. таких не використовую - в мене з мікрофлісом рукава(і на ноги теж аналог) для прохолодної погоди. до того ж оригінальні йдуть по розмірам, бо хоч вони й тягнуться добре, але є різниця

IVP

Тільки шо купив на аукро у якогось чувака з Броварів таку Buff собі, тепер треба чекати і провірити шо то і як то.

Жирна_Бойова_Панда

IVP

Ага, якийсь Микола

Burkut

світ тісний :)
ми з тим миколою катаємось часом разом(я ж сам в броварах живу). хороший хлопець, і баффи в нього по якості майже як справжні.

IVP

Як ше ноги влітку можна захистити ?

KosivArt

спортивними штанами :)

IVP

а коли в шортах їдеш ) хіба кремомо намазати )

KosivArt

ну так одіваєш штани, а не шорти