Під час стихії у Косові явився Ісус Христос

Автор sv, 19:25, 11 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

sv

Перебував під час стихії у Косівському районі. Через кілька днів після повені, покликала мене сусідка(старенька бабка) й каже "Люди бачили, що Ісус Христос явився. І є відео нателефоні".
:)
Хтось про це чув?

borowed

KosivArt

Та є в неті відео - хмари і світло якось так файно склались, що чітко проглядались очі, досить реально виглядає. Все би добре, але тому відео вже кілька років :)

sv

Juha

А якщо насправді, то це би вже так нашуміло, що в нас Косів би став, чи не центральним місцем в Карпатах, і на цьому вже б почали заробляти: паломництво і т.д.

IVP

Бачив я те відео. Якісь аматори приліпили на скло прозору наклейку і світили на те ультра фіолетом, ось так то. Ну це я дійшов до такого висновку. Все простіше чим здається.

Шмайсер

До Ivp.
А хто ти? Ти віриш у те чого неіснує? Як ти можеш довести, що Ісус Христос є? 
Християнство - це програма яка закладена в наші голови, навіть не програма а зомбування людей якимись недоведеними фактами,казками. Згадаймо індульгенції які продавали ксьондзи - відпускали гріхи за гроші) Тепер Ви йдите в церкву і платите за упокій чи за здоров"я своїх рідних - а виходить,що? Ви платите богу щоб він Вам відпустив гріхи? Даєте богу хабарі?))) А чи не за гроші Іуда продав Бога? Виходить отцІ духовні теж полюбляють грошенята.

Жирна_Бойова_Панда

підчистив темку від офтопу, але пост Шмайсера залишив... аж задуже мене вже розсмішив такий тупий до..об з нічого...  :nea:

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Шмайсер від 12:48, 29 Серпень 2009
До Ivp.
А хто ти? Ти віриш у те чого неіснує? Як ти можеш довести, що Ісус Христос є? 
Християнство - це програма яка закладена в наші голови, навіть не програма а зомбування людей якимись недоведеними фактами,казками. Згадаймо індульгенції які продавали ксьондзи - відпускали гріхи за гроші) Тепер Ви йдите в церкву і платите за упокій чи за здоров"я своїх рідних - а виходить,що? Ви платите богу щоб він Вам відпустив гріхи? Даєте богу хабарі?))) А чи не за гроші Іуда продав Бога? Виходить отцІ духовні теж полюбляють грошенята.
Щось в тому є.
Роблю висновок, що оскільки в основному народ не дуже освічений тому й робить візуалізацію своєї правдивої віри...Все це є символічно і індивідуально, а відома всім показуха(переповнені кошики на Великдень чи зачитка хто скільки поофірував...) мусить бути, бо на це суспільство нема Мойсея,який би поводив нас доти,поки змінилося б покоління.
Мирно на все дивитися і підтримувати ту святість,яка є, бо інакше-Содом і Гоморра не за горами буде.

Dana Eco-Kosiv

А щодо теми,то моя думка, що мусить десь витати і така плітка, бо в цій державі - це чи не єдиний спосіб порятунку.
Як пояснити людям, що їхні будинки і решту речей безповороньо понищені і ніхто, окрім цих же людей не буде то реанімувати?!?
Я вірю в небезпідставність речей, все невипадково,все має місію...
Пробачте, бо я вже як то той Иєшуа....

Shiver2005

Не можу прийняти на віру, те що говорила стара бабця. Але Шмайсер дійсно має кулемет, але церква - для мене це музей, просто приємно там бувати, я думаю ніхто її всерйоз не сприймає.

Жирна_Бойова_Панда

ну для так само, але ж йа не засираю весь форум цитатами про то абсурдність релігії...
ЗІ. ну от і почався офтоп. :)

julio

Цитата: Shiver2005 від 22:40, 07 Жовтень 2009
... але церква - для мене це музей, просто приємно там бувати, я думаю ніхто її всерйоз не сприймає.
пригадався фільм "Брат-2". Той момент, де повія каже, що "Здесь, вообще, всё «просто так»... кроме денег."
Може в цьому вся справа?

Dana Eco-Kosiv

DRAKUL