WEB IP камера онлайн в Косові

Автор Reality, 00:41, 01 Березень 2012

Попередня тема - Наступна тема

чи потрібна вебкамера у Косові?

так, потрібна!
15 (100%)
ні, мене це бісить!
0 (0%)
мені байдуже...
0 (0%)

Всього голосів: 15

ploskonos

К
Цитата: Стас від 19:42, 11 Квітень 2012
А яка взагалі може бути користь від камери? Мешканцям ясно шо дивитись там нема шо, а тим хто виїхав чи проживав у Косові подивитись на сьогоднішній Косів наживо навіть дуже цікаво, почитай коментарі від людей на сайті.

Камеры добре покласти в проблемних місцях,біля тієї ж кладки,тоді дійсно була б користь.

IVP

Цитата: wildperson від 21:22, 11 Квітень 2012
Мешканцям також може бути цiкаво, а менi тим бiльше.
З приводу Бойчука- пропоную IVP  потренуватися в професii. Поставив я собi вебку на балконi... Що далi? Ну дивиться вона на площу. I що? Якщо буде паперова копiя звернення- в суд i по повнiй!!!

Та я то і кажу шо підстав нема, але вони можуть шось нарити, або просто залякувати, розуміючи шо підстав нема, але якшо комусь це мішає, то спробує саме залякуванням зробити це.

Веб-камера не завдає незручностей жителям та громадянам, встановлена в приватному будинку, білтй дім не є режимним об"єктом.  Камера встановлена для забезпечення власної безпеки і контролю.

IVP

Цитата: ploskonos від 19:19, 11 Квітень 2012
Колись в дитинстві ходив в драмтеатр, постановка по Шекспіру називалась "Багато галасу даремно".
назва ідеально підходить до даної ситуації.Толку з тої камери - тобто користь від неї - ноль.
Так само і ті,хто проти неї виступають(якщо хтось виступаї) - теж нулі.
Знайшли про що списи тут ломати.

наприклад для мене особисто є толк з цієї камери, можна завжди подивитися яка погода в Косові, подивитися чи є якесь дійство на площі, те ж саме Лудинє-фест можна буде спостерігати через вебку, Александров раллі, у нас ж багато відбувається чого на площі, подивився що воно там дійсно почалось і можна йти, щоб дурно не ходити.

Тарас Пасимок

ну я особисто дивлюсь заради погоди  :)

solomchenko

ВЕБКА ПРОДОВЖИЛА СВОЮ РОБОТУ!                        :yahoo: :dance :applauds :good: sunny

Vlad

Vlad

BigFAN

шось камера не пудить і антивірус крякає від трояна

solomchenko

! камера продовжила свою роботу!

BigFAN

satov

досить хороша якість картинки! :good: