WEB IP камера онлайн в Косові

Автор Reality, 00:41, 01 Березень 2012

Попередня тема - Наступна тема

чи потрібна вебкамера у Косові?

так, потрібна!
15 (100%)
ні, мене це бісить!
0 (0%)
мені байдуже...
0 (0%)

Всього голосів: 15

IVP

в мене нод і в мене нема проблем.

----

код вставки вебкамери на сайт відкритий, можна вже вставляти собі на сайт ? ))

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:33, 25 Березень 2012
я короче нічого не бачу, через вірус нод блокує сторінку :(
в кого ше антивірус нод, є якісь проблеми?
в мене таке ж.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: IVP від 14:45, 25 Березень 2012
в мене нод і в мене нема проблем.

версія самої програми?

IVP

Жирна_Бойова_Панда

пф, вже не матюкається на вірус і в опері чеше просто ідеально :nenayu

IVP

Косівська мама телефонує до своєї неповнолітньої доньки вечором:

- Доцю ти де, коли будеш дома ?

- Мам, я в бібліотеці, дочитую Кобзар і йду з дівчатами додому спатки.

- А відколи це читальний зал на площі і відколи в тебе подруги на мужиків схожі?

- Мам, ти шо, я ж чемна, я чесно в бібліотеці.

- Ах ти курв* малолітня, забери бутилку пива від писка, витягни руки з штанів у того лисого, шо з ліва і махом додому, готуй сраку бо я йду готувати паска для тебе.

---------------------------------------------------------

якусь йухню придумав, має описати всю ситуацію життя на площі, думаю площа тепер очиститься від такого  :pleasantry:

anv

Цитата: IVP від 19:49, 25 Березень 2012
думаю площа тепер очиститься від такого  :pleasantry:
"Таке" або в басейні тусується чи в пабі або вилазить тоді коли на екрані ніц не вздриш :crazy: За анекдот  :plus1

IVP

Цитата: anv від 20:55, 25 Березень 2012
"Таке" або в басейні тусується чи в пабі або вилазить тоді коли на екрані ніц не вздриш :crazy: За анекдот  :plus1

про Ромку бичьо ніхто ше не забув  :crazy:

я старався з анєгдотом, Соломченко може запостити собі в блог  :gruzin

-------------

доречі якшо у хлопців є можливість класти вебки по косові, може б влаштували збір коштів на вебкамери ?

IVP

KosivArt

а камера часом не має функції температури за бортом?

Жирна_Бойова_Панда

на віруси вже зовсім не прозивається :bu
ну і не фист по темі але мб підріхтуєте меню?

Тарас Пасимок

в косівському районі та Косові є багато політиків, які негативно оцінюють, що є  ця камера, бо типу має дозвіл бути від міськради і що вона стоїть незаконно - це правда?

solomchenko

які "так звані політики" у Косові оцінюють про "негативність" роботи веб-камери і яке моральне право вони мають робити будь-які оцінки щодо чогось, що з давен прославляє інші міста та країни у світових новітніх технологіях?  можливо ці "так звані політики" ще будуть висловлювати своє невдоволення, що в інших містах та країнах працюють "вебки" в онлайні?  
навпаки потрібно вітати - що нарешті хтось таки взяв на себе організаційну та фінансову сторону  зробивши Косів більш цікавішим, креативнішим та привабливим принаймні для користувачів інтернету! :applauds  
хто і як, і за якими критеріями повинен визначати законність світових стандартів щодо вебкамер? можливо тут "підсмерджує" партія регіонів, яка злістно гризе свої всі кінцівки  :icon_fight1:тому, що камеру зробив саме опозиційний до них політик і  розмістив на власному актуальному інтернет-ресурсі?   не подивуюся, якщо на днях ці ж "регіАНАЛЬНІ нардепуки" приймуть рішення, що сонце повинно сходити на Заході, а заходити на Сході...  - от чи стане від таких дій та думок Косівщина мальовничою та привабливішою для всіх людей???  
:drinks:

Тарас Пасимок

ну особисто я вдячний за камеру!

і готовий допомогти чим зможу якщо буде ініціатива ставити нові камери, а це взагалі дороге задоволення чи це секрет фірми?

П.С. Депутати не від регіонів

Жирна_Бойова_Панда