Конкурс

Автор Жирна_Бойова_Панда, 16:45, 16 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

тву ти зрузу не впізнав, меш мати багато грошинок :crazy:
проголосував

Juha

Цитата: BigFAN від 21:09, 13 Січень 2012
тву ти зрузу не впізнав, меш мати багато грошинок :crazy:
проголосував
То добре!!!  :) ДЯкую!!!  :thank_you2:

♠S.Y.♠

Загадка: Ти береш в борг у мами 25 рублів, і у тата 25, всього в тебе 50 рублів. Ідеш в магазин і витрачаєш там рівно 45руб. По дорозі додому ти даєш у борг подружці 3 рублі (їй не вистачало на що то). У тебе залишається 2 рубля. Ти приходиш додому, віддаєш борг мамі-рубль і татові - рубль. Тепер ти повинна їм по 24руб. Підсумок: 24 +24 = 48, та 3 рубля тобі віддає подружка, виходить 51. Питання - звідки взявся рубль якщо в тебе було 50???

Galen

Цитата: S.Y. від 20:30, 15 Січень 2012
Загадка: Ти береш в борг у мами 25 рублів, і у тата 25, всього в тебе 50 рублів. Ідеш в магазин і витрачаєш там рівно 45руб. По дорозі додому ти даєш у борг подружці 3 рублі (їй не вистачало на що то). У тебе залишається 2 рубля. Ти приходиш додому, віддаєш борг мамі-рубль і татові - рубль. Тепер ти повинна їм по 24руб. Підсумок: 24 +24 = 48, та 3 рубля тобі віддає подружка, виходить 51. Питання - звідки взявся рубль якщо в тебе було 50???
А, капєц, не можу розгадати))))))
Здаюся wall

Жирна_Бойова_Панда

ці три рублі входять в ту суму шо, той чиє імя не можна називати, винен батькам

♠S.Y.♠

Я і сам не знаю  :znajka

Galen

а я вже знаю)))))))) довго рахувала :)
там дуже вдало заплутано :)

Жирна_Бойова_Панда

ти винен батькам по 24 рублів, а подружка тобі - 3. після того, як вона віддала тобі 3 рублі. ти винен батькам по 22.50 от і вся математика.

Galen

Тут людина сама себе заплутує. Але задачка класна.
S.Y. +1 :)

Juha

Цитата: Juha від 13:04, 13 Січень 2012
Ой, дякую!!! Виграю духи - всіх попшикаю)))
ДЯкую, всім, хто голосував, але духи я не виграла  :)
В "Наречена місяця" я набрала 35 голосів, а переможниця 326 (майже так само  :ce ). Загалом я восьма. http://www.nevesta.ua/fotopoll/oc/3503/
В "Ми - молодята" ми набрали 40 голосів, а переможці  275 (теж майже так же  sunny ). Загалом ми шості. http://www.nevesta.ua/fotopoll/oc/3505/
Наречена місяця мені дуже подобається. Гарна дівчинка і гарне фото.
А от молодята там і кращі були)))