Євробачення - 2012

Автор Juha, 13:12, 20 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 19:32, 20 Лютий 2012
сучасні євробачення вже не відкриють світу нову Аббу
100%

А хто ще з наших може вразити Європу?

Жирна_Бойова_Панда

російські бабульки в топ 3 попадають, як пити дати

Bogdana

Цитата: KVITKA♥ від 14:48, 21 Лютий 2012
100%

Іво Бобуль......Європа офігіє!!!  :crazy:

Gorolya

IVP

кажись я вже знаю хто буде останній цього року.

♠S.Y.♠

KosivArt

Цитата: KVITKA♥ від 14:48, 21 Лютий 2012
100%

нормальним виконавцям на цьому шоу-фріків нема шо робити.

Juha

Стас, та то ти вже жорсткоко сказав. Там на шоу з усіх учасників фріків може бути 3-5. Інші ж нормальні. Просто реально для відомих вокалістів це шоу не потрібне. А для починаючих - в самий раз. Альоша яскравий приклад цьому. Просто у починаючих немає грошей, тому й виходить, що попало...

Gorolya

ну Альоша як раз  мала гроші, хоч і була нікому не відомою)
тому туди і попала
йо, пару  фріків, пару мачоподібних мужичків, 3-4 баби в коротких платтях з фіговими піснями) ось вам і всі учасники євробачення) і це повторюється кожного року

Лангольєр

Подивився виступ "Бурановских бабушек". Є пропозиція на наступний рік послати від України на Євробаченнє Андрія Миколайчука))) Жесть http://www.youtube.com/watch?v=qksTXwSWtoI#
Догоним і перегоним Росію!!!

♠S.Y.♠

Йому колись у Косові після концерту  кєди подарували

wildperson

Цитата: Лангольєр від 09:39, 29 Березень 2012
Подивився виступ "Бурановских бабушек". Є пропозиція на наступний рік послати від України на Євробаченнє Андрія Миколайчука))) Жесть [/url]
Догоним і перегоним Росію!!!
Коли в армii служив- сусiднiй взвод цю пiсеньку для строю приспособив. Оце була жесть :rofl: А в нас була "Маруся раз, два, три..."

Лангольєр

о - виконавець є - Миколайчук, підтанцовка - армійський взвод. Руслана відпочиває)))

KosivArt

слухав пісню шведки, шось слабонько як для першого місця :coffee

Juha

Не згідна з тобою, Стас. На загальному фоні вона круто виглядала. Тим більше мало що по балах їй не вистачило до рекорду Рибака!
Щодо Гайтани, то на неї гріх нарікати! Гарно виступила, а те що нам не давали бали навіть деякі країни-сусіди - я була в шоці.