Євробачення - 2012

Автор Juha, 13:12, 20 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Гайтана представлятиме Україну на Євробаченні в цьому році.
Що скажете?
Я вважаю, що з усіх конкурсантів, вона реально була краща.
Але щодо перемоги - то не думаю. Правда, пісня досить запальна, але до Руслани далеко!

KosivArt

були ше якісь кандидати?

Juha

Була Оля Полякова - це з найвідоміших) З тих, що я знаю: Василь Бондарчук, Шаніс (вона з Голосу країни), Макс Барських...
Всього 21.
Короче, з відомих нікому не треба цього. А Джамала, яку хоче півУкраїни бачити на Євробаченні заявляля, що поїде тільки з умовою, що не буде брати участі в конкурсі. Так як їхала Ані Лорак.

anv

Та вже лиш би без всяких "скандалів". Бо вже традиція усіх останніх років якісь там доголосування, переголосування, довисування та інші причуди...

Juha

100%. ТАм були якісь невеликі скандали щось там з Максом Барських і Іво Бобулом. І ще Матіас (з фабрики зірок) мав брати участь, але його через щось відсторонили. Я не дуже вникала. Але це не таких всеукраїнськрих масштабів.

Лангольєр

Послали таке саме ... як того року. На мою думку якщо Україна хоче там виграти то відправляти треба якийсь фольк, якихось Гайдамаків чи Даху Браху. Це єдине що цікавить в Європі з української музики.

Dana Eco-Kosiv

А мені би хотілось побачити там  Тоню Матвієнко.

Juha

Цитата: Лангольєр від 15:31, 20 Лютий 2012
Послали таке саме ... як того року. На мою думку якщо Україна хоче там виграти то відправляти треба якийсь фольк, якихось Гайдамаків чи Даху Браху. Це єдине що цікавить в Європі з української музики.
Лангольєр, не згодна. В минулому чи позаминулому році повторно їздив Здоб Ши Здуб від Молдови з чимось схожим - і нічого особливого.
Ця музика цікава в Європі нашій діаспорі.

Цитата: KVITKA♥ від 16:01, 20 Лютий 2012
А мені би хотілось побачити там  Тоню Матвієнко.
Ух ти, цікавий варіант. Я би вже краще Ніну Матвієнко відправляла) По-моєму, Тоня не зовсім дотягує до рівня мами. А її англійський акцент бажає кращого. Співати на українській мові не добре на Євробаченні, тому що пісні ніхто тоді не зрозуміє, яка б вона за гарна не була.

♠S.Y.♠

Пора зав'язувати з Євробаченням воно вже застаріло .

Gorolya

подивилась я виступ тої Гайтани. нічого цікавого і нового. таких дівок у відвертих сукнях з 4 хлопами шо танцюють -  на кожному Євробаченні більше ніж треба. і пісня не цікава. все те саме....
100 % Даха Браха там би всіх порвала) :drinks:
бо хочеться чогось нового!) а то всі як клони)

Тарас Пасимок

я за Даху-Браху - навіть якби вони не виграли, то мали б популярність в Європі через участь і це дуже якісна музика навіть світового рівня

але звідки в них такі шалені гроші для розкрутки в Європі які мали чоловік Руслани і Андрій Данилко - це питання відкрите

шоб виграти на цьому конкурсі треба купу бабла і в гайтани (тобто її продюсера - воно є)

Жирна_Бойова_Панда

чорна, кацапомовна баба... яка реально співає пісню Девіда Гуети (спершу подумав шо це взагалі він, бо дуже в його стилі) має представляти Україну? :indeed

KosivArt

сучасні євробачення вже не відкриють світу нову Аббу

Лангольєр

Цитата: Juha від 16:59, 20 Лютий 2012
Ця музика цікава в Європі нашій діаспорі.

1. Не згоден ))) Якось заглянув на афішу до Дахи Брахи і пофігів: Берлін, Париж, Лондон.
2. Волд мюзік, який грає Даха браха не думаю що цікавий для діаспори. Їм більше якогось Житинського подавай.
3. Гайдамаки: Чуваки прописались прям на Сігеті. А це крути-не крути відомий Європейський фест (в сенсі там не тіко українська дияспора).
4. А ось і статєйка яка доводить мої слова. Треба брати приклад з наших сусідів.
http://www.topmusic.in.ua/gajdamaki-vidkrili-golovnu-futbolnu-arenu-polshhi/

IVP

Там за одних відправили АЖ 67 смсок, шось у них родичів мало дуже.