Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

BigFAN

ploskonos

А в чому привід для радості?Воно тобі треба?

BigFAN

Цитата: ploskonos від 23:59, 02 Березень 2012
А в чому привід для радості?Воно тобі треба?
ціни на другий ше трохи упадуть, може врожу :crazy:

Синиця

таке питання: Nikon D5100 чи Canon EOS 600D? :nenayu
отут якраз полеміка між даними марками згодилась.
Вони ніби аналогічні, але куди потрібно схилятись при покупці?

BigFAN

Цитата: Синиця від 00:35, 26 Березень 2012
таке питання: Nikon D5100 чи Canon EOS 600D? :nenayu
отут якраз полеміка між даними марками згодилась.
Вони ніби аналогічні, але куди потрібно схилятись при покупці?
якшо хочеш прийди до мене подивишся на 600-тий. а мій колєга може розказати про враження  від 600-го, після Д90-го який він продав.

Синиця

ок, прийду :)
все рівно ж маю зайти :hello

KosivArt

D5100
Цитата: BigFAN від 07:27, 26 Березень 2012
а мій колєга може розказати про враження  від 600-го, після Д90-го який він продав.
А до чого тут D90 якшо питають про D5100? У D5100 з відео все нормально + екранчик поворотний є :)

В мене теж є питання, вибираю цифромильницю. Може хтось має Nikon Coolpix P300 або Canon PowerShot S95? Напишіть враження.

Синиця

Цитата: Стас від 10:39, 26 Березень 2012
В мене теж є питання, вибираю цифромильницю. Може хтось має Nikon Coolpix P300 або Canon PowerShot S95? Напишіть враження.
загалом саме про цю ніконівську модель не знаю, але в мене зараз Nikon Coolpix l22. Мушу сказати, що дуже задоволена! :good: Чому нікон?
Не принципова була саме марка, треба було хорошу і порівняно недорогу мильницю, яка б робила досить якісні, хороші знимки, поки не "доросту" до дзеркальної.

А на рахунок теперішнього питання Nikon D5100 чи Canon EOS 600D то чомусь більше до Нікона схиляюсь, хоча багато хто відмовляє від нього.
Питала в багатьох думки, то якщо підсумувати відповіді, все-таки Nikon має більше плюсів:
"В Nikon D5100 кращий сенсор який прирівнюється до ще кращих фотоапаратів. Також Nikon D5100 має кращий динамічний діапазон (dynamic range) і color depth. Одним словом Nikon D5100 мав би мати кращу якість. Nikon D5100 також походу має вище ISO...в мало-освітлених ситуаціях це плюс. Автофокус теж кращий. Порівнювати можна довго. І той і той фотоапарат має свої плюси і свої мінуси. 600D має чуть більше пікселів."

KosivArt

А яке відео в Coolpix l22 ?

Синиця

Не фул хд, звісно, але достатньо якісне як для такої мильнички.
То я говорю до того, що серія Coolpix хороша, то якщо наважишся брати Nikon Coolpix P300, не пожалкуєш.
На рахунок Canon PowerShot S95 не знаю, треба когось, хто в кенонах розуміється.

KosivArt

в P300 краще відео, але в S95 велика матриця (1/1.7") — кращі знимки, ось і думаю :coffee

Синиця

то треба вибирати між тим, що для тебе більш пріоритетне — фото чи відео :) І фото в P300 мали б добрі бути.

ploskonos

Блін,для відео існують відеокамери.

wildperson

Цитата: ploskonos від 12:51, 26 Березень 2012

Та ясно, тут ще момент- що знiмати. Якщо зафiксувати щось- то й мильниці стане. Там важливо не пікселі, а інші речі- компактність для прикладу. Ну а якщо то відео для профі (або тих, хто хочуть ними стати)- тоді інші критерії.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 12:51, 26 Березень 2012

якшо подивитися шо зараз знімають другим марком, то тут є сумніви