На Україні через сильні морози закрили школи, садки та EX.UA...

Автор IVP, 13:05, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

IVP

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 13:21, 01 Лютий 2012

це покрокове втілення політики держави по оздоровленню нації, відліпленню нас від компютерів :ce
зі. добре шо гуртом ше фунциклірує :bu

s19or

скоро в нас так буде :)
сорі шо не на рідній мові

або реальніше, через деякий час зявиться новий ЕХ.уа який буде хоститись на серверах СКМ

wildperson

Цитата: Стас від 13:21, 01 Лютий 2012
Якщо це досi актуально- зачить вони чайники й нi разу не шкода. Скiльки днiв (а то й годин) не працювали торентс.ру або пiратка? Бекапитися треба.. :crazy:

s19or

ну дик в трекерах технологія інша, 200 серверів нетак просто побекапити

Burkut

ну дик, так спочатку був інфостор. тепер вони. а от пірингові мережі звалити важко, тому це було очікувано і туди йому дорога.

Juha

Я просто в шоці............. Я все дивилася, качала з ex.ua. Я навіть не знаю, де знайти тепер такий он-лайн ресурс, щоб так гарно все по мовах було посортовано. І не треба було нічого скачувати, реєструватися. І все було зрозуміло навіть для мене...  wall

BigFAN

чув шо спеціальні пацани почали хакерськІ атаки на електронні бази МВД :crazy:
А ше хакнули сайт гаранта http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/1/6945733/ :crazy: :crazy: :crazy:

IVP

ех.уа дійсно шкода, він по краще торентів, альтернитиви достойної незнаю

♠S.Y.♠

Інтересно наша доблесна міліція використовує ліцензійний контент . Думаю що ні .

Vlad

BigFAN

Цитата: S.Y. від 21:06, 01 Лютий 2012
Інтересно наша доблесна міліція використовує ліцензійний контент . Думаю що ні .
65% відсотків піратство :crazy:

♠S.Y.♠

А я думаю що 99 % Зайди до десяти косівських "копів" додому і переконаєшся що софт піратський у всіх десятьох .

wildperson

Вже пiшло зовсiм не по темi :icon_fight1:
Тут таких гiлок не одна, вже це обслинили не раз.
Мое вiдношення я вже висловлював, едине що простому юзеру необхiдно купити на сьогоднi це вiнда, все решта можно знайти фрi. А Гейтс уже давно не переслiдуе "приватних пiратiв". А от НЕпростому юзеру- вибачайте, заробляете грошi- заплатiть й за прогу, що ж ви хотiли? Це я про софт виключно.