Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

IVP

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 04:10, 30 Вересень 2012
Назар, якщо не голосувати за УДАР, то тоді за кого? За псевдо націоналістичну партію, яка тупо злила мову, як і інші політичні лохи?

Вішати закон про мову на Свободу - це вершина цинізму.
Цікаво.як непарламентська партія з підтримкою в 5-6% могла зупинити прийняття закону?
Ти якби хоть трохи цікавився політичним життям в країні,розумі би ,хто винен в тій ситуації.Навіть Ющенко,при всій неповазі до нього,дав правильну відповідь на це питання:закон прийняли завдяки тушкам.Тому що в ригів,комуністів і литвинівців не вистачало голосів.Тушки,яких провели НУНС,Батьківщина,Фронт Змін - додали кількість голосів.яких не вистачало.
А тепер підходимо до основного питання.
Як ти вважаєш,чи будуть серед ударівців,які пройдуть у ВР тушки?Чи будуть тушки серед дипутатів Свободи?

ploskonos

Цитата: IVP від 18:42, 28 Вересень 2012
Я знаю одне, шо УДАР - це невідомість, всю їхню силу побачим тоді, коли вони пройдуть в парламент і тоді будем бачити чи їх електорат буде плюватися чи у нас буде дійсно покращення )

Ну,ти майже на 20 років молодший,значить в твоєму житті буде на 4 вибори більше,ніж в моєму,тому можеш дозволити собі експерименти з невідомим.Яке насправді прекрасно відоме.
В моєму розумінні приймати своїм голосом участь в грі в російську рулетку,при цьому беручи участь в скочуванні країни в третій світ - дія така сама безвідповідальна,як і дії політиків у ВР.
Тому маємо таку владу,на яку заслуговуєм.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 09:15, 01 Жовтень 2012
Вішати закон про мову на Свободу - це вершина цинізму.
Цікаво.як непарламентська партія з підтримкою в 5-6% могла зупинити прийняття закону?
Ти якби хоть трохи цікавився політичним життям в країні,розумі би ,хто винен в тій ситуації.Навіть Ющенко,при всій неповазі до нього,дав правильну відповідь на це питання:закон прийняли завдяки тушкам.Тому що в ригів,комуністів і литвинівців не вистачало голосів.Тушки,яких провели НУНС,Батьківщина,Фронт Змін - додали кількість голосів.яких не вистачало.
А тепер підходимо до основного питання.
Як ти вважаєш,чи будуть серед ударівців,які пройдуть у ВР тушки?Чи будуть тушки серед дипутатів Свободи?

Ну там Тягнибок навіть всеукраїнську мобілізацію оголошував, навіть пару разів прийшли під Український дім прапорами помахати, короче зробили все, шо могли. Кухонний націоналізм йде в Раду :indeed

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:01, 01 Жовтень 2012
Ну там Тягнибок навіть всеукраїнську мобілізацію оголошував, навіть пару разів прийшли під Український дім прапорами помахати, короче зробили все, шо могли. Кухонний націоналізм йде в Раду :indeed

То виходить,що замість мене,замість тебе все мав зробити Тягнибок?
Класна в тебе позиція по життю.

Жирна_Бойова_Панда

Юра, ти знову з мене робиш ідіота. Коли я тобі написав: "Тягнибок оголосив мобілізацію, шо ви робите?". Ти шо сказав?

ploskonos

Та нічого я з тебе не роблю.
Правильно,прийшли.оголосили мобілізацію,нічого не вийшло з цього.Хто в цьому винен?Тягнибок,який оголосив,чи населення,якому вже все пофіг.
По твоїй версії Тягнибок.
По моїй - наш піпл,який деградований,люмпенізований,апатичний,політично пасивний,якого по життю в основній масі цікавлять тільки споживацькі питання.
Тому революція "знизу"в такій країні неможлива",можлива тільки революція "зверху".
Я вважаю,що Кличко на роль доброго царя не тягне,він зі своїм авторитетом міг спокійно вирішити питання про той закон тоді перед Українським Домом.Тягнибок ,на відміну від нього,особистість,яка в нашій країні сприймається набагато неоднозначніше.
Але націоналісти ,як партія,набагато активніші ,ідейніші і зорганізованіші,як та отара,яку веде Кличко у ВР.

Ти з питання про тушки з"їхав.

Vlad

Постiно читаю полемiку в цiй темi. Особисто для себе вирiшив голосувати за Cвободу. Навiть не можу пояснити собi чому :(
Маю кредит довiри до них (але таке вже було з Ющенком).
Ще з одного боку менi здаэться, що в опозицi1 Cвободiвцi почувають себе норм, а от коли прийдуть до влади, шо будуть робити - невiдомо.

Жирна_Бойова_Панда

Ти сказав "А ми завжди мобілізовані" і на цьому все закінчилося. То такий певно Тягнибок лідер, шо навіть його однопартійці не підтримують заклики свого лідера? Чи як?

Ок, тушки наголосували - вони винні. Тому я категорично проти голосування за тих, хто був уже в Раді.

ploskonos

Віталій,погугли значення слова "мобілізація".В моєму розумінні це перехід з стану спокою в стан готовності до чогось.
Мобілізація часто закінчується війною,але не завжди.
Якщо вгорі керівництво прорахувало,що розпочинати активні дії зарано - ну то це їхнє право,у них інформації більше,ніж у мене з тобою.
Але й з нашого Косова видно,що коли нація,в якій 80 з гаком відсотків вважає себе українцями,на акції протесту збирає тисячу людей - то до ефективної війни проти закону ой як далеко.
І кидатися в такій ситуацїї з голою п"ятою на шаблю - не зовсім розумно.
Це моя точка зору.

По тушках ти знов вислизаєш,як в"юн з рук.Я тебе питав не про те ,чи винні тушки,а про те,чи на твою думку,будуть тушки серед депутатів Удару і серед депутатів Свободи у майбутному скликанні ВР.
І дай уже нарешті пряму відповідь,а то  відповідаєш,ніби сам депутат ВР.

ploskonos

Цитата: Vlad від 12:13, 01 Жовтень 2012
Постiно читаю полемiку в цiй темi. Особисто для себе вирiшив голосувати за Cвободу. Навiть не можу пояснити собi чому :(
Маю кредит довiри до них (але таке вже було з Ющенком).
Ще з одного боку менi здаэться, що в опозицi1 Cвободiвцi почувають себе норм, а от коли прийдуть до влади, шо будуть робити - невiдомо.

Влад,отримати фракцію в ВР в кількості десять чи двадцять чи п"ятдесять депутатів - не значить стати при владі.Це тільки значить те,що в майбутньому,при правильних діях цих депутатів,фракція розшириться до кількості,яка реально зможе на щось впливати.Це жорстокі реалії парламетської політики.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 14:12, 01 Жовтень 2012
По тушках ти знов вислизаєш,як в"юн з рук.Я тебе питав не про те ,чи винні тушки,а про те,чи на твою думку,будуть тушки серед депутатів Удару і серед депутатів Свободи у майбутному скликанні ВР.
І дай уже нарешті пряму відповідь,а то  відповідаєш,ніби сам депутат ВР.

думаю, шо в обох таборах, якшо і будуть то одиниці

Жирна_Бойова_Панда

anv

Цитата: Стас від 14:28, 30 Вересень 2012
Хтось має інформацію по Гладію?

Був на його "галаконцерті" в райбуді.
Враження якісь м"яко кажучи... розчарувався я в ньому. Говорив він слабо, а віриться в те сказане ще слабше. Як він собі мріє виграти вибори я не уявляю. Єдиний опоз. кандидат... я в шоці... 7 партій порадились і вибрали... це Василь Гладій просимо любити і голосувати :flower Якщо б був якийсь інший варіант то я б за нього точно не голосував, а так засунули нас виборців у тиски і вибір наш грубо кажучи сируватий!
Саме найгірше, якщо він програє то будуть кричати, що були фальсифікації, або стандарт(гуцули продалися за дороги і інші передвиборчі подачки). Але приїхати один раз з виступом до людей то реально замало, самовпевнено і навіть хамськи. Таке відчуття, що не Гладій іде в депутати, а його "пішли".
Це все мої особисті враження тому... і так більше не маємо за кого голосувати wall

IVP